Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 10/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/7


ΚΡΙΟΣ
Τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε; Αφού πάλι στα ίδια καταλήγετε. Παρότι το ερωτικό σας παιχνίδι σήμερα θα είναι περισσότερο μέσο αυτοεπιβεβαίωσης κι ενίσχυση του εγωισμού παρά καθαρή έλξη, εσείς δε θέλετε να απασχοληθείτε με τέτοιες ενδότερες αναζητήσεις. Κάποια άλλη στιγμή ίσως το ψάξετε αλλά προς το παρόν θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιέζεστε συναισθηματικά να δώσετε το κάτι παραπάνω στη σχέση σας σήμερα κι αυτό σας αγχώνει λίγο και σας δημιουργεί μια ένταση που ενδέχεται να τη βγάλετε στο σύντροφό σας. Δε χρειάζεται όμως να κάνετε ένα σωρό πράγματα για να τον ευχαριστήσετε. Αρκεί να διατηρήσετε το χαμόγελο και θετική σας ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας τροφοδοτεί με τρελή ενέργεια που αρκετή απ’ αυτήν την εκτονώνετε κυνηγώντας να ζήσετε διάφορες ερωτικές καταστάσεις. Γι’ αυτό θέλετε να είστε κατά κάποιο τρόπο διαθέσιμοι και είστε έτοιμοι να το βάλετε στα πόδια, ιδιαίτερα αν νιώσετε όπως σήμερα ότι παρασοβαρεύουν τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο κι αν θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα με ένα οικονομικό σας θέμα, το μυαλό σας ξεστρατίζει που και που και πάει σε ένα πρόσφατο ερωτικό γεγονός που ζήσατε και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Ο ανάδρομος Ερμής που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας δε θα σας αφήσει να ξεχάσετε τόσο εύκολα το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού είστε και σήμερα, αφού μια αλλαγή στην εμφάνισή σας ενδέχεται να έχει μεγάλη επιτυχία στο άλλο φύλο και να σας κάνει να κρυφογελάτε από ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τη Σελήνη στο ζώδιό σας να αυξήσετε τη δημοφιλία σας και να κάνετε μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είστε και πολύ στα πάνω σας σήμερα. Κάτι οι σκέψεις σας που σας πάνε πίσω, κάτι η ψυχολογία σας που δεν είναι στα καλύτερά της, δεν έχετε και πολύ όρεξη. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας αυτόν τον καιρό που σας δίνει τη διάθεση να παλέψετε και να μην το βάλετε κάτω αν δεν γίνει δικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Το φλερτ και το παιχνίδι καλά κραττεί σήμερα και είστε αποφασισμένοι να το χαρείτε περισσότερο από ποτέ, αφού νιώθετε πολύ πιο ανανεωμένοι. Υπάρχει πιθανότητα να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου σας, ώστε να μεσολαβήσει και να σας κάνει τα κονέ με ένα άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και θέλετε να το γνωρίσετε παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μάλλον να αποσυρθείτε στον προσωπικό σας χώρο που είναι και το βασίλειό σας. Επειδή όμως δε θέλετε να μείνετε και μόνοι, ίσως καλέσετε στο σπίτι σας το άτομο που σας ενδιαφέρει και να περάσετε μαζί τη βραδιά. Αν είστε σε σχέση, το πιο πιθανό είναι να απολαύσετε ένα ωραιότατο δείπνο και ό, τι ακολουθήσει συντροφιά με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε απόψε ραντεβού και είστε μέσα στα κέφια αλλά και την ανυπομονησία. Δεν βλέπετε την ώρα να έρθει το βράδυ και κοιτάτε και ξανακοιτάτε το ρολόι σας ή το κινητό σας αλλά σας φαίνεται ότι δεν περνάει με τίποτα. Το μυαλό σας δε, δεν είναι καθόλου πρόθυμο να ξεκολλήσει, προκειμένου να κάνετε και κάποια άλλη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν πάτε καλά σήμερα, αφού αντί να σκέφτεστε το νυν άτομο που υποτίθεται ότι σας ενδιαφέρει, το μυαλό σας κάνει διάφορες κέντες και ξαναγυρνάτε πίσω στα παλιά, σε ένα έρωτα που είχατε και που για κάποιους λόγους δεν μπορείτε να είστε μαζί. Αυτό από μόνο του σας προκαλεί μια θλίψη γιατί ακόμα δεν φαίνεστε έτοιμοι να ξεπεράσετε το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και λίγο κουρασμένοι από την… υπερέκθεση, ψυχολογικά είστε καλά και αρκετά πιο χαλαροί. Όλα σας κάθονται και έχετε κάθε λόγο να είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Αφροδίτης στο Λέοντα να δημιουργήσετε μια σχέση ή να κάνετε την ήδη υπάρχουσα περισσότερο ποιοτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάπως προβληματισμένοι θα είστε σήμερα αφού από τη μια θέλετε να περάσετε τη μέρα σας με τον έρωτά σας κι από την άλλη έχετε κάποιες υποχρεώσεις που σας κρατούν μακριά του. Εννοείται ότι αν ήταν στο χέρι σας δεν θα είχατε καν δίλημμα αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, οπότε, αν και δε σας αρέσει, θα αποδεχτείτε την κατάσταση.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα