Tips για να οργανώσεις τη βαλίτσα των διακοπών!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μέχρι πριν λίγα χρόνια για να πάω διακοπές έπαιρνα μαζί μου όλη τη ντουλάπα μου! (Κάποιος φίλος μου βέβαια έλεγε ότι παίρνω όλο το σπίτι άλλα θα τον χαρακτηρίσω υπερβολικό).

Μετά από καιρό και επειδή οι φίλοι μου βαρέθηκαν να κουβαλάνε τις 5 βαλίτσες μου, αποφάσισα να πάρω όσα φοράω συνήθως δηλαδή:

1.Τουλάχιστον 5 ζευγάρια μαγιό (εντάξει είπαμε λίγα αλλά ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και εμείς οι γυναίκες έχουμε θέμα με τα γυναικολογικά μας πρέπει να προσέχουμε, δεν κάνει να καθόμαστε ώρες με βρεγμένα ρούχα πάνω μας).

2.Σανδάλια για τις απογευματινές και βραδυνές μου εξόδους και σαγιονάρες για την παράλια (ας έχουμε κάποιο ζευγάρι παραπάνω μη χαλάσει κανένα δε πιάνουν πολύ χώρο).

3.Πλατφόρμες για τις νυχτερινές μας εξόδους (δεν είναι πολύ ωραίο το κανονικό τακούνι δε βολεύει και στα πέτρινα σοκάκια).

Αυτά από παπούτσια. Πάμε τώρα στα ρούχα.

4.Φορέματα όλων των ειδών μακρυά, κοντά, μίντι…. αρκεί να είναι αέρινα πάει πιο πολύ στο κλίμα του νησιού, τα κολλητά ας τα αφήσουμε στη πόλη και ας απελευθερωθούμε!

5.Σορτσάκια. (δεν γράφω τι και πως, σε όλες μας είναι απαραίτητα)

6.Απλά αεράτα μπλουζάκια που πάνε με όλα.

7.Καφτάνια για τη παραλία και φουλάρια για τα μαλλιά που μπορούμε να τα βάλουμε όλη τη μέρα και τη νύχτα. (γιατί ποιος καθεται να φτιάξει τα μαλλιά του με τέτοια ζέστη;)

8.Μια ζακέτα ή ένα μπουφανάκι για τα μελτέμια.

9.Ένα παντελόνι για παν ενδεχόμενο αν και εγώ δεν το φοράω στις διακοπές μου εύκολα μόνο αν είναι φαρδύ και αέρινο

Από καλλυντικά… 

Κονσίλερ,πούδρα,κραγιόν και μάσκαρα. Διακοπές είμαστε δε χρειάζεται να μοιάζουμε σα τις κυριούλες της δεκαετίας του 80.

Απαραίτητα ενυδατική κρέμα προσώπου, ματιών και σώματος.

Αντηλιακό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Όλα αυτά χωράνε να ξέρετε σε ένα μικρο σακβουαγιάζ, θυμηθείτε ότι διακοπές πηγαίνουμε για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από τις συνήθειες της πόλης. Και μόνο με το χαμόγελο σας θα είστε κούκλες μόνο και μόνο επειδή περνάτε καλά!

 

Πηγή: fashionaddicted.gr

Σχετικά άρθρα