Ελεάνα Ελευθερίου

6 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχοθεραπεύτρια-Σεξολόγος


 

e-eleftheriou@andrologia.gr

 

 

Η κυρία Ελεάνα Ελευθερίου είναι Ψυχοθεραπεύτρια-Σεξολόγος και έχει πτυχίο Ψυχολογίας και Μεταπτυχιακό τίτλο «Εργασιακής και Βιομηχανικής Ψυχολογίας». Έχει εξειδικευτεί στην υποστήριξη ασθενών με σεξουαλικές δυσλειτουργίες, στη θεραπεία των σεξουαλικών διαταραχών και στην έρευνα και τη μελέτη της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.
Η μετεκπαίδευση της είχε ως αντικείμενο τη μελέτη των σεξουαλικών προσανατολισμών και του συνδρόμου Διαφυλικότητας, ενώ έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα προγράμματα σχετικά με το αντικείμενο της και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια και ημερίδες της Ελλάδας (ΕΑΕ) και του εξωτερικού (ΑΜΑ), με θεματολογία όπως "Το σεξ μετά το τραύμα της κακοποίησης", «Σύνδρομο Διαφυλικότητας».

Το 2006 έγινε σύμβουλος υποστήριξης στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επανορθωτικής Χειρουργικής (UGRS) και το 2007 στο Medical Group Practice, Dubai(MGP).
Είναι μέλος του Αμερικανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (APA),της Διεθνούς Εταιρίας Σεξουαλικής Ιατρικής (ISSM) και της Ευρωπαικής Εταιρίας Σεξουαλικής Ιατρικής(ESSM) και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ