Δημήτρης Καραγιάννης

12 Δεκεμβρίου 2012

Παιδοψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής


 

Τηλ 210 64 47 722

Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης, παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης είναι ο επιστημονικός διευθυντής του Ψυχοθεραπευτικού και Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου «ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ». Επίσης, είναι διευθυντής του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής, μιας σύγχρονης παιδοψυχιατρικής μονάδας που έχει οργανωθεί στη βάση της συστημικής θεώρησης. Ιδρυτικό μέλος και πρώτος γενικός γραμματέας της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην γενικός γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας, της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας καθώς και του επιστημονικού περιοδικού «Ψυχιατρικά Τετράδια» και της αντίστοιχο ευρωπαϊκού φορέα European Family Therapy Association (EFTA).
Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει το «Ρωγμές και Αγγίγματα», «Η αδικία που πληγώνει» και στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής το «Σχολική άρνηση: Μελέτη των δυναμικών του παιδιού και της οικογένειάς του». Ως συγγραφέας έχει συμμετάσχει και σε συλλογικά βιβλία όπως το «Για τη ζωή και την οικογένεια», «Βαλκάνια και ψυχική υγεία», «Παιδιά με υπερκινητικό σύνδρομο και διαταραχές διαγωγής», «Αιμομιξία και θεραπευτικό πλαίσιο», «Θεολογία και Ψυχιατρική σε διάλογο», «Παιδεία και σύγχρονη κοινωνία», «Ενδοοικογενειακή βία, Διεπιστημονική Προσέγγιση», «Η ανθρώπινη επικοινωνία» κλπ.


 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Kon ***** ****
14:08 Παρασκευή 27/06/2014
Καλησπέρα σας Το πρόβλημα μου είναι το παρελθόν μου Είχα δύο μεγάλες σχέσεις 37 χρόνια στο παρελθόν και τώρα βρίσκομαι σε μία καινουργια εδώ και ένα χρόνο Οι σχέσεις τελείωσαν ουσιαστικά με δική μου απόφαση Το πρόβλημα μου είναι ότι συναισθηματικά δεν μπορώ να απαγκιστρωθώ Δεν έχω επικοινωνία με τους πρώην μου αλλά τουσ σκέφτομαι Μία μετανιώνω που χώρισα τον έναν μία τον άλλον μία σκέφτομαι ότι δεν θέλω τιν τωρινή σχέση μου μία ότι την θέλω Ετσι είμαι πάντα δυστυχισμένη και δεν μπορώ να χαρώ τίποτα Είμαι τριάντα χρονών και έχω απογοητευτείΜπορώ να κάνω κάτι για αυτό
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ