Έρα Μουλάκη

21 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια


 

 

www.eramoulaki.gr

210 8050649, 6932904303 

Η κυρία Έρα Μουλάκη είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, συνεργάτης του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Σπούδασε Ψυχολογία και έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία(πτυχίο Master) ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε ως Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια -Οικογενειακή Θεραπεύτρια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων (ΕΔΑΣ).Επί σειρά ετών εργάστηκε στο πρόγραμμα «ΠΛΕΥΣΗ» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α), καθώς και στο Κέντρο Επαγγελματικού προσανατολισμού και Συμβουλευτικής.

Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων, τα οποία διατίθενται από τις εκδόσεις Κέδρος, ενώ αρθρογραφεί σε έγκριτα περιοδικά και διαδικτυακούς τόπους. Ακόμα, συντονίζει ομάδες γονέων σε νηπιαγωγεία και σχολεία, και παραδίδει σεμινάρια που έχουν να κάνουν με θέματα επικοινωνίας, σχέσεων ζευγαριών αλλά και αυτογνωσίας. Πρόσφατα εξέδωσε το www.Psychological-Opinions.gr ,ένα online περιοδικό ψυχολογίας με τίτλο «Ψυχολογικές Γνώμες», από τις σελίδες του οποίου δημοσιεύονται γνώμες έγκριτων επαγγελματιών του χώρου της ψυχολογίας και του ψυχισμού.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΣΥΚΟ***** ****
17:17 Τετάρτη 5/10/2016
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΜΟΥΛΑΚΗΨΥΧΟΛΟΓΟΗ ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ 8 ΕΤΩΝ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΙΕΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ