Μαρία Λέλα

28 Ιανουαρίου 2013


Συμβουλευτική Ψυχολόγος


Τηλ. 2104110488

 

Η κυρία Μαρία Λέλα κατέχει  Bachelor of Arts στην Ψυχολογία από το  University of Tampa και  Master of Science στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Η ειδίκευσή της είναι η συμβουλευτική με έμφαση στις θεραπευτικές διαδικασίες τοξικοεξάρτησης, επανένταξη. Έχει εργαστεί εθελοντικά για το Δρομοκαΐτειο, τους Γιατρούς του Κόσμου, καθώς και για την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης. Η εργασιακή της εμπειρία στο εξωτερικό περιλαμβάνει υπηρεσία στο κέντρο  απεξάρτησης Glenbeigh της Tampa στο τομέα της  διάγνωση και της  ψυχοθεραπείας (ατομική και ομαδική) και στο Matrix Institute on Addictions στο τομέα της  αξιολόγηση, της διάγνωσης, και της ψυχοθεραπείας (ατομική και ομαδική) εξαρτημένων και συγγενών α’ βαθμού.

Στην Ελλάδα παρουσιάζει πλούσιο ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο, με κέντρο αναφοράς τη συμβουλευτική ψυχολογία. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων, ενώ κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει δουλείες της σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
anto***** ****
14:44 Δευτέρα 5/08/2013
καλησπερα γιατρε!εδω και ενα χρονο ψυχολογικα ειμαι πολυ πιεσμενος.εχω προβληματα με τους δικους μου.δεν θελουν την γυναικα μου κ κατ'επεκταση διαφωνουν με τα παντα που κανω.εδω κ 15 μερες εχω ταχυκαρδιες και για μεγαλο διαστημα βγαζω κοκκινα εξανθηματα στο δερμα.αυτα ειναι συμπτωματα αγχους υποθετω και του στρες που εχω ολη αυτη τη χρονια.σκεφτομαι να επισκεφτω ενα ψχολογο,θα βοηθησει??κουραστηκα κ βλεπω οτι αρχιζουν κ τα ψυχοσωματικα οπως οι ταχυκαρδιες..ποια ειναι η αποψη σας?ευχαριστω!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ