Νάντια Μπεργιαννάκη

14 Ιανουαρίου 2013

Καθηγήτρια Ψυχιατρικής

  

 

Η κυρία Ιωάννα - Δέσποινα (Νάντια) Μπεργιαννάκη - Δερμιτζάκη είναι αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ερευνήτρια στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, ενώ εργάζεται στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Ειδικεύεται στην Νευρολογία-Ψυχιατρική και την διδακτορική της διατριβή την έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

 

 

Το διδακτικό της έργο περιλαμβάνει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και διδασκαλία στα πλαίσια ειδικών προγραμμάτων, με αντικείμενο την Γενική Ψυχιατρική και Ειδικά Κεφάλαιά της. Οι τομείς και τα θέματα της ερευνητικής της δραστηριότητας είναι: η Βιολογική Ψυχιατρική, η Ψυχοφαρμακολογία, ο Ύπνος/Εγρήγορση, η Χρονοβιολογία, η Νευροψυχοενδοκρινολογία, η Κοινωνική Ψυχιατρική, η Ψυχιατρική καταστροφών, η Επείγουσα Ψυχιατρική, η Τηλεφωνική Ψυχιατρική-Τηλεψυχιατρική, η Διασυνδεστική Ψυχιατρική και η Νευρολογία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
STEL***** ****
19:20 Παρασκευή 6/09/2013
EIMAI 42 ΧΡΌΝΩΝ ΚΙΑ ΥΠΟΦΈΡΩ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΖΑΛΑΔΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΝΥΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΕΚΕΤΑ ΛΟΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΥΧΕΝΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΝΩΤΙΑΙΟΥ ΥΓΡΟΥ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΡΔΙΑΣΣτο παρελθόν χειρουργήθηκα απο CA ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΎΣ και έχω πάντα μηδενική την ορμόνη ΤSH Θα ήθελα να σας ρωτήσω μπορούν όλα αυτά τα συμπτώματα να είναι ψυχοσωματκά και να πρέπει να συμβουλευτώ κα΄ποιν ειδικό γιατί αντιμετωπίζω αρκετά προβλήμτα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ