H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Θα αντέξει η κυβέρνηση;” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τόσο τους άγνωστους διαλόγους του Β. Σόϊμπλε στην Αθήνα, όσο και το σε ποιους συνομιλητές του έθεσε το ερώτημα ο Γερμανός υπουργός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η διαρκώς επαναλαμβανόμενη προτροπή του Σόϊμπλε προς Μαξίμου και υπουργούς ήταν “ξεχάστε τις εκλογές και προχωρήστε το πρόγραμμα”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Περί εικονικής πραγματικότητας…”. Ο Νίκος Χατζηνικολάου σημειώνει ότι “ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δεν είδε στην Αθήνα τίποτε από αυτά που έχει προκαλέσει η πολιτική του”. Και συμπληρώνει: “Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε στοιχειωδώς ειλικρινείς, ο κίνδυνος της εικονικής πραγματικότητας, μέσα στην οποία κινήθηκε ο κ.Σόϊμπλε κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην Αθήνα, απειλεί σήμερα και την ελληνική κοινωνία. Η αποκλειστική αναφορά στις υπαρκτές και μεγάλες γερμανικές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας ενέχει τον κίνδυνο να ξεχάσουμε τις δικές μας. Αν για παράδειγμα οι Γερμανοί άλλαζαν στάση και έδιναν όλα τα χρήματα που μας χρωστούν από την περίοδο της κατοχής, τι έχει αλλάξει σήμερα στην Ελλάδα από όσα μας οδήγησαν στη χρεωκοπία, ώστε να ελπίζουμε βάσιμα στην έναρξη μιας νέας καλύτερης πορείας;”

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– “Πρόεδρε ανησυχώ…” : Πως αντέδρασε ο πρώην πρωθυπουργός στα ερωτήματα δεκάδων βουλευτών που τον επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο γραφείο του στη Βουλή.

– Αλέξης Τσίπρας: “Εμείς, ως κυβέρνηση, θα διεκδικήσουμε όλα όσα μας χρωστά η Γερμανία”.

– Κωστής Χατζηδάκης: “Ας σταματήσουμε να μιλάμε συνέχεια για εκλογές. Πρέπει να παράγουμε έργο”

– Κρίστοφ Σμιτ, πρόεδρος των “Σοφών” της Μέρκελ: “Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις και μετά το “κούρεμα”.

– Γιώργος Παπακωνσταντίνου: “Είχα άγνοια κινδύνου…” – “Αν ήμουν παλιά καραβάνα, θα το χειριζόμουν αλλιώς”.

Επίσης: τρία ρεπορτάζ που θα συζητηθούν: Οι εξελίξεις με τις απολύσεις και την κινητικότητα, το μνημόνιο για τη δημόσια υγεία και το σχέδιο για την επιστροφή των καταθέσεων.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη: “Κάνουν μπάχαλο τη Βουλή οι Χρυσαυγίτες, “τέτοια κατάντια της Βουλής δεν έχουμε ξαναζήσει” φωνάζουν από τον πάτο της προπαγάνδας τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Λες και φταίει η Βουλή για την αθλιότητα της Χρυσής Αυγής. Λες και έφταιγε το Ραϊχσταγκ για τη φωτιά που του έβαλαν οι ναζί…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο υπουργός ερωτεύθηκε. Ο Σίμος Κεδίκογλου έτοιμος για το μεγάλο βήμα στη ζωή του. Η γνωριμία με τη Μαντώ Κόλλια, οι ρομαντικές βόλτες στη Βουλιαγμένη και η στήριξη στις δύσκολες στιγμές. Ποιά είναι η εντυπωσιακή οικονομολόγος που έχει αλλάξει πλήρως την ψυχολογία του.

– Η όμορφη Βίκυ “μάγεψε” τον Νίκο. Το ειδύλλιο ανάμεσα στον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή Ν.Οικονομόπουλο και την ηθοποιό Β.Κάβουρα και η πρώτη τους κοινή έξοδος.

– Λάουρα Νάργες: “Δεν είμαι πια τόσο αθώα”. Η σέξι παρουσιάστρια μιλάει για σχέσεις, φιλίες, άντρες και αναφέρει στην “R” πως το όνειρό της είναι να κάνει έναν ποντιακό γάμο.

– Άρης-Νάνσυ: Απόδραση στη Μύκονο.

– Αποκλειστικά: Το πραγματικό πρόσωπο του Ηλία Ψινάκη στην “R”.

– Εύη Φραγκάκη: “Θα ήταν υποκρισία να απορρίπτω δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή που αποτυπώνουν την πραγματικότητα”.

– Καυτά φιλιά στο Χαλάνδρι. Κόντρα στις φήμες. η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης παραμένουν τρελά ερωτευμένοι.

Σχετικά άρθρα