Γαλλία: Πέντε νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Πέντε άνθρωποι, τέσσερις Ρουμάνοι κι ένας Αλγερινός, βρήκαν τον θάνατο σήμερα το πρωΐ στη Ζιρόντ, της νοτιοδυτικής Γαλλίας, από τη σύγκρουση του οχήματός τους με φορτηγό, του οποίου ο οδηγός τραυματίσθηκε ελαφρά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05.00 τα ξημερώματα (06.00, ώρα Ελλάδος) στην κοινότητα Τες ενώ ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο εκινείτο στον αυτοκινητόδρομο Μπορντό –Αρκασόν, έχασε τον έλεγχό του. Σύμφωνα με την χωροφυλακή, ως πιθανότερη αιτία για την παρέκκλιση αυτή εκτιμάται πως ήταν μία τρύπα, ή το σκάσιμο ενός από τα ελαστικά του.

Το αποτέλεσμα ήταν το φορτηγό, που μετέφερε έναν εκσκαφέα, να διασχίσει το προστατευτικό διάζωμα και να εμβολίσει το Όπελ Βέκτρα, στο οποίο επέβαιναν οι πέντε άνδρες, δύο ηλικίας 19 ετών, και οι υπόλοιποι 34, 40 και 46 ετών, που εκινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας Γάλλος 33 ετών τραυματίσθηκε σοβαρά και απεγκλωβίσθηκε από τους πυροσβέστες.

Από το δυστύχημα προκλήθηκε σύγκρουση μεταξύ τριών άλλων αυτοκινήτων που ακολουθούσαν το πρώτο όχημα, σύμφωνα με τη χωροφυλακή. Δύο, ή τρεις, από τους οδηγούς των συγκρουσθέντων οχημάτων τραυματίσθηκαν ελαφρά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα