Συνδυάστε το γαλάζιο με το λιλά

Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει πολύ σε γυναίκες που δεν μαυρίζουν πολύ το καλοκαίρι και περιλαμβάνει έναν πολύ γλυκό συνδυασμό χρωμάτων, το γαλάζιο με το λιλά.

Ο συνδυασμός αυτός είναι λίγο επικίνδυνος, γιατί μια λάθος επιλογή στις αποχρώσεις μπορεί να βγει καταστροφική. Γι’ αυτό, προσέξτε πολύ όταν θα επιλέγετε τα χρώματα, πρέπει να δένουν αρμονικά με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας.

Ακολουθήστε τα βήματα:

1. Επιλέξτε μια ενυδατική με χρώμα για να καλύψετε τις ατέλειες του δέρματος καθώς και για να έχετε ένα ομοιόμορφο χρώμα χωρίς το αποτέλεσμα να είναι βαρύ.

2. Αν έχετε έντονα σημάδια ή δυσχρωμίες, χρησιμοποιήστε τοπικά ένα concealer προσώπου.

3. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με ένα ειδικό concealer. Ακόμα και αν δεν έχετε μαύρους κύκλους απλώστε ελάχιστο concealer για να φωτίσετε τα μάτια.

4. Απλώστε ένα ειδικό concealer – βάση στο άνω βλέφαρο, ώστε το μακιγιάζ των ματιών να παραμείνει αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

5. Απλώστε μόνο στο κινητό βλέφαρο μια γαλάζια σκιά ματιών με διακριτικές πέρλες για λάμψη ή σε κρεμώδη υφή.

6. Απλώστε στο υπόλοιπο βλέφαρο και μέχρι τα φρύδια μια ανοιχτόχρωμη λιλά ή λιλά – άσπρη σκιά ματιών.

7. Απλώστε στο περίγραμμα του κάτω βλεφάρου μια σκούρα μωβ σκιά ματιών με ένα λεπτό πινέλο. Απλώστε ένα λευκό ή nude μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του περιγράμματος για να φωτίσετε τα μάτια.

8. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με 2-3 στρώσεις μάσκαρα.

9. Απλώστε στα ζυγωματικά ένα ρουζ σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση του λιλά ή λιλά – ροζ.

10. Απλώστε στα χείλη ένα λαμπερό λιλά ή ροζ λιλά κραγιόν.

Πηγή:jenny.gr

Σχετικά άρθρα