Nέα συμφωνία με τη Samsung για το iPhone 7;

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Apple και της TSMC για την κατασκευή της επόμενης γενιάς των επεξεργαστών Α της πρώτης, ένα ρεπορτάζ από την Κορέα, έρχεται να δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Εδώ και καιρό φημολογούταν πως η Apple συζητούσε με την TSMC για την κατασκευή των επεξεργαστών της, αφού ήθελε να απεμπλακεί από τον ισχυρό ανταγωνιστή της, την Samsung.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών επιτεύχθηκε και ανακοινώθηκε στις αρχές του Ιουλίου, με την TSMC να αναλαμβάνει για το 2014 την παραγωγή των επεξεργαστών των επόμενων iPhone και iPad.

Ένα νέο ρεπορτάζ όμως από την Κορέα έρχεται να περιπλέξει την κατάσταση αναφέροντας πως Apple και Samsung ήρθαν σε νέα συμφωνία και οι συσκευές με iOS του 2015 θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία των 14 νανομέτρων FinFET της δεύτερης, ξεκινώντας από το iPhone 7.

Εάν το ρεπορτάζ ευσταθεί και τί πραγματικά θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση σχετικά μετά το πρόσφατο deal με την TSMC , είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε.

Πηγή:e-pcmag.gr

Σχετικά άρθρα