Η Μόνικα Μπελούτσι στα σοκάκια της Πάρου

Μια από τις πιο όμορφες εκπλήξεις περίμενε τους κατοίκους της Πάρου καταμεσής του Ιούλη! Τι και αν η θερμοκρασία άγγιζε τους 32ο C ,αυτές τις μέρες θα ανέβηκε για τα καλά στους 40ο C. Ο λόγος για την διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, η οποία διαμένει σε βίλα φιλικού της ζευγαριού Γάλλων στη περιοχή του Μόλου!

Φύλακοι άγγελοι της εκεί ήταν αν μη τη άλλο….οι υπέροχες κόρες της,, Ντίβα& Λεονό!!! Φυσικά ,μαζί της ήταν και η κολλητή της, Δωροθέα Μερκούρη με τις κόρες της.

Ο φακός του mykonoslivetv συνέλαβε τη γυναικοπαρέα να γευματίζει στη Νάουσα μπροστά στον Άγιο Νικόλαο. Παρ’ όλο που η Μόνικα Μπελούτσι ήταν περικυκλωμένη από τους θαυμαστές μικρούς& μεγάλους, δεν την εμπόδισε να απολαύσει την τοπική παραδοσιακή κουζίνα.

Και οι δυο λιτές και λαμπερές δεν έλειψαν να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους! Αφού τους έκανε το χατίρι, προτίμησε να χαρεί τη καλοκαιρινή νύχτα περπατώντας στα σοκάκια του νησιού μαζί με την παρέα της! Οπού φαίνεται να το απόλαυσε αρκετά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, η ίδια εξακολουθούσε να παραμένει λαμπερή και ευδιάθετη. Το ντύσιμο της εξίσου λιτό και διακριτικό όπως αρμόζει στο χαρακτήρα της…Δηλαδή ,ένα μακρύ λουλουδάτο φόρεμα, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι την κολάκευε αρκετά.

Σχετικά άρθρα