Οι Τούρκοι στην κλήρωση, ο ΠΑΟΚ στο… καναβάτσο!

Ο ΠΑΟΚ την… πάτησε από τους έξυπνους Τούρκους, οι οποίοι θα βρίσκονται στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ την Παρασκευή, ασχέτως αν θα είναι οριστικά στην διοργάνωση.

Το CAS στο οποίο είχαν προσφύγει μπλόκαρε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ και τους έστειλε στην κλήρωση κανονικά, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσει αυτό για την συμμετοχή τους τέλη Αυγούστου.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να περιμένει τόσο αφού η ζημιά ήδη έγινε, καθώς στην κλήρωση της Παρασκευής θα βρίσκεται πλέον στους ανίσχυρους… 

Η ανακοίνωση του CAS αναφέρει:

«Μετά από συμφωνία στην οποία έφτασαν η πλευρά αυτών που έκαναν την έφεση και η UEFA, οι αποφάσεις για την Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας που έχουν βγει δεν θα ισχύσουν μέχρι το CAS να βγάλει την τελική του απόφαση για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

 

πηγη sportdog.gr

Αυτό σημαίνει πως η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας θα πάρουν μέρος στις κληρώσεις των προκριματικών Champions League και Europa League. Στο μεσοδιάστημα, οι διαιτητικές διαδικασίες θα προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε μεταξύ των αντιδίκων, μέσα στον Αύγουστο θα γίνουν οι ακροάσεις ενώ η απόφαση θα ληφθεί πριν από την 28η Αυγούστου (για την Φενέρμπαχτσε) και πριν την 30η Αυγούστου (για την Μπεσίκτας)».

Σχετικά άρθρα