«Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη του Ολυμπιακού»

Αφορμή γι΄ αυτή αποτέλεσαν οι δύο επικείμενες «μάχες» μεταξύ της Μέταλιστ και του ΠΑΟΚ, με τον Μορόζοφ να χρίζει μεν φαβορί την ομάδα της πατρίδας του αλλά να εφιστά δε την προσοχή στους συμπατριώτες του λόγω της δυναμικής του Δικεφάλου.

«Παρά το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία της Ευρώπης, υπάρχουν ορισμένα κλαμπ που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει «θόρυβο». Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει να γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία του, μετά από πολλά χρόνια χωρίς τίτλους εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα δυνατός και ανταγωνιστικός».

«Τερμάτισε δεύτερος στο περσινό πρωτάθλημα πίσω από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν λειτούργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί επάξια ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

«Νομίζω, πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη του Ολυμπιακού. Βέβαια, οι ελληνικές ομάδες δεν «λάμπουν» ιδιαίτερα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό μπορεί και να έχει την εξήγησή του στην οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα. Κατά την άποψή μου, η Μέταλιστ είναι ικανή να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές της στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να προκριθεί στον επόμενο γύρο, από τη στιγμή που ήδη έχει δώσει επίσημα παιχνίδια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μορόζοφ.

Πηγή: paok24.com

Σχετικά άρθρα