Το ατύχημα της Κέιτ Μος

Οι καιρικές συνθήκες ξεγέλασαν την Κέιτ Μος που δεν υπολόγισε τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν τις δύο τελευταίες μέρες στο Λονδίνο και δεν ντύθηκε αναλόγως.

Η 39χρονη καλλονή ετοιμάστηκε για ένα γεύμα με τις φίλες της στο πολυτελές εστιατόριο The Ivy στο κέντρο του Λονδίνου και επέλεξε να φορέσει ένα σούπερ κομψό μαύρο φόρεμα με φερμουάρ στο ντεκολτέ και έντονα κλος φούστα του οίκου Prada από τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014.

Τη στιγμή που το top model έβγαινε από το αυτοκίνητό της και χαμογελούσε στους παπαράτσι που ήταν συγκεντρωμένοι στην είσοδο του εστιατορίου, συνέβη το μοιραίο.

Το δυνατό αεράκι της σήκωσε τη φούστα με αποτέλεσμα να δώσει στους φωτογράφους το απόλυτο ενσταντανέ που έμοιζε με τη θρυλική πόζα της Μέριλιν Μονρόε.

Η Κέιτ Μος όμως δεν πτοήθηκε από τις αποκαλύψεις. Με την άνεση των εκατοντάδων φωτογραφήσεων αλλά και την εμπειρία των χιλιάδων χιλιομέτρων που έχει περπατήσει στις πασαρέλες, η Κέιτ Μος απλά χαμογέλασε στους δημοσιογράφους και συνέχισε με άνεση να ποζάρει μπροστά στον φακό.

Πηγή:faysbook.gr

Σχετικά άρθρα