Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρισα

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από αύριο στις 10 το πρωί έως και την 25η Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – ασφαλτοτάπητα σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, γνωστοποιεί, με σημερινή της ανακοίνωση, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Βάσει της ανακοίνωσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τουριστικών λεωφορείων στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού 9 (Δυτικός παραπλεύρως της Π.Α.Θ.Ε.), από τη διασταύρωση Πυργετού μέχρι την Κάτω Αιγάνη (Δήμος Πυργετού) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο των Ι.Χ.Ε. και φορτηγών μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους με εναλλάξ διακοπή – εκτροπή των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και των τουριστικών λεωφορείων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Η κυκλοφορία θα γίνεται με εκτροπή στην ΠΑΘΕ από τη διασταύρωση Πυργετού.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Η κυκλοφορία θα γίνεται με εκτροπή στην ΠΑΘΕ από τη διασταύρωση Αιγάνης.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται τη Δευτέρα από 10.00 έως 19.00, την Τρίτη και την Τετάρτη από 07.00 έως 19.00 και την Πέμπτη από 07.00 έως 17.00, ενώ, κατά τις νυχτερινές ώρες, ο ανωτέρω παράπλευρος θα δίνεται στην κυκλοφορία για όλα τα οχήματα.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα