Ομορφιά και φακίδες

Οι φακίδες, αυτές οι χρυσές σταγόνες του ήλιου στο δέρμα, είναι ξεχωριστές σε κάθε άνθρωπο και χρώμα δέρματος, είναι πολύ χαριτωμένες και προσφέρουν ένα ιδιαίτερο look σε κάθε γυναίκα.

Δείτε παρακάτω μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τις φακίδες:

1. Οι φακίδες λατρεύουν τον ήλιο, πολλαπλασιάζονται το καλοκαίρι, οπότε είναι απαραίτητο το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

2. Οι φακίδες δεν εμφανίζονται μόνο σε όσες έχουν φυσικά κόκκινα μαλλιά. Όσο πιο ευαίσθητο είναι το δέρμα στην ακτινοβολία του ήλιου τόσο πιο

έντονες φακίδες θα παρουσιάσει. Αυτό συμβαίνει συνήθως στα ανοιχτόχρωμα δέρματα ή στα δέρματα που καταστρέφονται εύκολα από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου.

3. Οι γυναίκες με φακίδες δεν χρειάζονται πολύ μακιγιάζ και ειδικά βαριά καλυπτικά make up. Συνήθως το δέρμα τους έχει ομοιόμορφο χρώμα με τις φακίδες να ξεχωρίζουν.

4. Οι φακίδες είναι σέξι, πολλά μοντέλα στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς έχουν φακίδες και τις αναδεικνύουν με πολύ όμορφο τρόπο.

5. Οι περισσότερες γυναίκες με φακίδες έχουν αυτοπεποίθηση γιατί ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ φαίνονται περιποιημένες και όμορφες.

6. Οι φακίδες ξεθωριάζουν το χειμώνα, όπως πολλαπλασιάζονται το καλοκαίρι με τον ήλιο, έτσι το χειμώνα εξαφανίζονται ή απλά δεν είναι τόσο ευδιάκριτες.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

Σχετικά άρθρα