Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον

14 Ιουλίου 2013


Το πρώτο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους ετοιμάζεται να φέρει σήμερα στον κόσμο η 31χρονη Κέιτ Μίντλετον που, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, θα μπει σε μερικές ώρες στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει.

Εδώ και μερικές μέρες η 13η Ιουλίου έχει «κλειδώσει» ως η μέρα που θεωρούν όλοι πιο πιθανό να μπει στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον και να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με τους μπούκηδες, αναμένεται να είναι κοριτσάκι με πιο πιθανά ονόματα τα Αλεξάνδρα (απόδοση 8 προς 1), Σάρλοτ (6 προς 1) και, στην συνέχεια, τα Βικτόρια και Ελίζαμπεθ.

Όλα αυτά σύμφωνα -μεταξύ άλλων- με την βρετανική εφημερίδα Daily Mirror που επικαλείται ως απόδειξη ότι ο τοκετός είναι άμεσος την μετάβαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ από την βάση της βασιλικής αεροπορίας στα ανοιχτά της Ουαλίας- όπου υπηρετεί ως πιλότος ελικοπτέρου- στο Λονδίνο.

To παλάτι δεν επιβεβαιώνει φυσικά τις σχετικές φήμες, με εκπρόσωπο του ζεύγους να δηλώνει απλά πως «Τα μωρά έρχονται όποτε εκείνα το αποφασίσουν»

Η Κέιτ θα γεννήσει στο νοσοκομείο St. Mary, εκεί όπου είχε γεννήσει και η Νταϊάνα τα παιδιά της. Στο πλευρό της, πέρα από τον πρίγκιπια Ουίλιαμ (σ.σ. που δικαιούται και σκοπεύει να πάρει μόλις δυο εβδομάδες άδεια πατρότητας) θα είναι και η αδελφή της Πίπα.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι το βασιλικό μωρό αναμένεται να αποτελέσει και ένεση για την βρετανική οικονομία καθώς μόνο από τα αναμνηστικά αναμένεται να υπάρξουν κέρδη της τάξεως των 155 εκ. ευρώ.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Πηγή: Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/114685#ixzz2Z0GUZDbR

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ