Επικηρυγμένος και στην Αλβανία ο Κόλα

16 Ιουλίου 2013
Πολλούς εχθρούς ακόμη και στην πατρίδα του φαίνεται πως έχει ο Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα. Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την επιχείρηση για τον εντοπισμό του είναι σίγουροι ότι βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα καθώς έχουν πληροφορίες ότι ο Κόλα δεν μπορεί να γυρίσει στο χωριό του, αφού κινδυνεύει να τον δολοφονήσουν, κατ’ εφαρμογήν του άγραφου κώδικα αίματος που στα αλβανικά ονομάζεται «Κανούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Κόλα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Τότε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είχε διαπράξει τις άγριες δολοφονίες δύο συγχωριανών του, με τους οποίους είχε οικογενειακές διακοπές. Λόγω αυτών, βρίσκεται στο στόχαστρο αιματηρής βεντέτας που κρατάει από γενιά σε γενιά.

«Δεν υπάρχει τόπος φιλόξενος για τον Κόλα! Όπου κι αν πάει έχει εχθρούς. Ακόμα και στην ίδια του τη πατρίδα υπάρχουν άνθρωποι που τον περιμένουν για να τον σκοτώσουν. Κατά συνέπεια δύσκολα θα διακινδύνευε να καταφύγει στην Αλβανία», λέει στην εφημερίδα, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Πηγή: www.enikos.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ