Θα παραλύσει ξανά η Αθήνα

17 Ιουλίου 2013


 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις ενάντια σε κινητικότητα και διαθεσιμότητα από τα συνδικάτα. Σήμερα θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ καταγγέλλει ότι «παρά τις αγωνιστικές κορώνες των Δημάρχων στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ» ορισμένοι δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας δεν έχουν κλείσει.

Στις 19:00 στο Σύνταγμα ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα όπου προγραμματίζεται συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.

Οι βελτιωτικές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών και πρόκειται να καταθέσει σήμερα ο Γιάννης Μιχελάκης απορρίφθηκαν από τους Δημάρχους οι οποίοι ζητούν να αποσυρθεί το παρατηρητήριο που ουσιαστικά θα επιτηρεί τα οικονομικά των δήμων κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό από την κυβέρνηση.

Η ΚΕΔΕ όμως απέρριψε τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο οικονομικών. Στις 10:30 το πρωί οι δήμαρχοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ