Οι προβλέψεις της Δευτέρας!

Είναι λάθος να λες και να κάνεις αυτά που δεν ξέρεις.

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Έχετε βαλθεί να κάνετε συνεργασία ακόμα και με δύσκολα άτομα. Σίγουρα θα πετύχετε γιατί διαθέτετε την σταθερότητα αλλά και την καλή διάθεση για να κερδίσετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε όλη την ευχέρεια να διαμορφώσετε τις συνθήκες σας υπέρ σας. Για αυτό μην αφήνετε να σας ξεφεύγουν οι καταστάσεις μέσα από τα χέρια σας. Για ένα ερωτικό θέμα να πατήσετε πόδι και να μιλήσετε γιατί θα δείτε ότι θα υπάρχει ανταπόκριση. Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία για αλλαγή προς το καλύτερο των οικονομικών σας.

Ταύρος

Επειδή είστε άτομα και με καλλιτεχνικά ταλέντα όταν σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτά νιώθετε περισσότερο ο εαυτός σας. Αυτό ένας Ζυγός μπορεί να σας το θυμίσει περισσότερο. Είναι γενικά μια περίοδος που δεν έχετε και πολλά πράγματα να ζορίζεστε πέρα από την προσωπική ανασφάλεια που νιώθετε την οποία μπορείτε να την ξεπεράσετε, βάζοντας κάποιους υπαρξιακούς προβληματισμούς σε πιο βαθύ επίπεδο. Η επαφή με έναν Σκορπιό σίγουρα θα γίνει καλύτερη και ίσως να έρθετε πιο κοντά γιατί τα συναισθήματά σας θα είναι πιο ισχυρά.

Δίδυμοι

Αναγνωρίζετε την κοινωνική σας δύναμη και έχετε ήδη κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες σας δίνουν μια αισιοδοξία αλλά και ευελιξία. Θα κλείσετε και μια δουλίτσα, έτσι ξαφνικά, χωρίς να το περιμένετε. Η ιδιαιτερότητα αυτής της περιόδου είναι κάτι κληρονομικές υποθέσεις ακόμα και για ένα ακίνητο το οποίο σας απασχολεί και θα πρέπει να το λύσετε. Είναι πολύ σημαντικό να βγάζετε τις ευαισθησίες σας στην επιφάνεια και να προχωράτε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις κυρίως με έναν Αιγόκερω.

Καρκίνος

Παρόλο που η περίοδος για σας είναι καλύτερη σε πολλά επίπεδα, με κάποιους να έχετε κάνει την οικογένεια σας ή ετοιμάζεστε να κάνετε αυτό το βήμα, υπάρχει ένας κύκλος που κλείνει και αυτό σας έχει προβληματίσει αρκετά. Μπορεί να υπάρχει ένα σημείο που δεν μπορείτε να το δεχτείτε. Καλό είναι να αποδεχτείτε το οποιοδήποτε γεγονός συμβεί γιατί έχετε κάποιες σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα προσδιοριστούν και από τον κοινωνικό περίγυρο. Η επαφή με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Ζυγός ίσως να ανεβάσει την κλίμακα των απαιτήσεων και να πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα.

Λέων

Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα θέματα επικοινωνίας. Έχετε ήδη αναλάβει κάποιες διαδικασίες οι οποίες σας βάζουν σε μια καλύτερη θέση μέσα στην κοινωνική αρένα. Γενικά έχετε συμπάθειες και ίσως και να γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο μια νέα γνωριμία. Η επαφή με Υδροχόο θα πάει καλύτερα γιατί θα έχετε την διάθεση να μιλήσετε σε πιο διπλωματικούς τόνους. Είναι καλό να ανοιχτείτε σε δουλειά που θα έχει και ταξίδια ή ανεπτυγμένη την επικοινωνία γιατί εκεί θα τα καταφέρετε.

Παρθένος

Έχετε ήδη κάνει αρκετές προσπάθειες και όντως βλέπετε ότι έχετε κάποιο αποτέλεσμα. Παρόλο που έχετε ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις σας, διαπιστώνετε ότι υπάρχουν κενά και αυτά έχουν να κάνουν με ένα σημείο που είναι κάπως σκοτεινό γιατί θέλετε ξεκαθάρισμα. Αφήστε να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια. Μπορεί να φοβάστε ότι αν την μάθετε θα φύγετε από μια σχέση ή από μια κατάσταση η οποία δεν σας ωφελεί. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να ζείτε σε μια νιρβάνα την οποία δεν την έχετε καταλάβει. Ίσως να τα βλέπετε όλα ρόδινα και κυρίως να προβάλετε τα θέλω σας πάνω στα πολύ δικά σας άτομα.

Ζυγός

Έχετε ήδη βρει τις δυνάμεις σας και με αυτόν τον τρόπο δεν μπερδεύεστε στα πόδια κάποιων ατόμων που πιστεύουν ότι μπορεί να τους είστε και βάρος. Κάντε τον απολογισμό σας και βασιστείτε στις δική σας προσωπικότητα. Θα δείτε ότι έχετε μεγάλη ενέργεια την οποία πρέπει να την πιστέψετε για να την βάλετε σε μεγαλύτερη δράση. Τα οικογενειακά σας θέματα ή υποχρεώσεις που βλέπετε ότι σας πνίγουν θα είναι ένα κίνητρο για να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Τώρα δοκιμάζεστε και η σχέση με έναν Καρκίνο θα χρειαστεί μεγαλύτερη φροντίδα από την πλευρά σας.

Σκορπιός

Έχετε μπει σε διαδικασία ξεκούρασης. Ίσως να δικαιολογήσετε κάποια συμπεριφορά ενός ατόμου που ενδιαφέρεστε άμεσα η οποία μερικές φορές σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και άλλες φορές σας ενοχλεί. Ο Κριός μέσα στον χώρο της δουλειάς σας κινείται με μεγάλη καλλιτεχνική ευαισθησία και ίσως να σας βάλει και εσάς σε αυτό το κομμάτι των ενδιαφερόντων. Τα οικονομικά για άλλη μια φορά σας ενδιαφέρουν έντονα αλλά βλέπετε ότι κάτι διαφορετικό πάει να γίνει και στον ορίζοντα υπάρχει φώς.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια ημέρα με καλές προοπτικές για αυτό μπορεί να σας κάτσει ξαφνικά ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο δεν περιμένατε. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό γιατί όταν ταξιδεύετε είστε ο εαυτός σας. Γενικά θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς οι οποίοι θα επιδιώξουν να περάσετε καλά αφού θα μοιραστείτε κοινές εμπειρίες ή ακόμα και νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Η επαφή με έναν Κριό μπορεί να σας ευεργετήσει ερωτικά και να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Ίσως η γνωριμία αυτή να είναι πολύ σημαντική.

Αιγόκερως

Κρατήστε όσο μπορείτε χαμηλούς τόνους γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδο. Ίσως να μην θέλετε να καυγαδίσετε και από την φόρα που θα πάρετε να γίνει χωρίς να το καταλάβετε μπέρδεμα το οποίο θα σας εκθέσει. Κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι βλέπετε ότι μπορείτε να κερδίσετε συνολικά μια υπόθεση που σας απασχολεί. Η σχέση με Ζυγό χρειάζεται κατά κάποιο τρόπο ιδιαίτερη μεταχείριση και λεπτούς χειρισμούς. Μερικές φορές τα λέτε έξω από τα δόντια και χαρακτηρίζεστε περίεργοι ή φιλόδοξοι. Έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε μια νέα αρχή σε ορισμένα θέματα στην ζωή σας, μην τα χαλάσετε τώρα.

Υδροχόος

Έχετε καλύτερη διάθεση και κινείστε πιο εύκολα. Βλέπετε πιο χαλαρά όλα τα θέματα που έχετε μπροστά σας γιατί όταν συνεργάζεστε νιώθετε καλύτερα και πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παράγετε με ευκολία το έργο σας. Οι σχέσεις σας δεν θέλουν κόντρα. Είναι απαραίτητο να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η καθημερινότητά σας αλλάζει και γίνεται περισσότερο βιωματική για αυτό θα πρέπει να είστε πιο επικεντρωμένοι στην φροντίδα και στην προστασία του εαυτούς σας, ακόμα και σε ψυχικό επίπεδο.

Ιχθύες

Υπάρχει κάτι που πρέπει να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη διάθεση επικοινωνίας. Μερικές φορές σας πειράζουν συναισθηματικές καταστάσεις για αυτό δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε λογικά επιχειρήματα. Όταν πληγώνεστε, χάνεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας. Τώρα βέβαια βρίσκεστε σε μια καλύτερη φάση η οποία σας προδιαθέτει να κάνετε ανοίγματα και ίσως και λίγες υπερβολές. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να μην βλέπετε την πραγματικότητα σε κάποιες προσωπικές περιπτώσεις και ίσως να σας ξεφεύγει μια σημαντική αλήθεια.

Πηγή: www.astrology.gr

 

Σχετικά άρθρα