Άρης στον Καρκίνο: Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας αλλάζει και πάλι πόστο και επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας αλλάζει και πάλι πόστο και επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει από τις 13.7 έως και 27.8. Εδώ τα πράγματα για τον Άρη είναι αρκετά δύσκολα. Γιατί η Αρειανή φύση δεν μπορεί να εκδηλωθεί πολύ καλά μέσα από το υδάτινο στοιχείο του Καρκίνου. Και εδώ δημιουργούνται κάποιες κόντρες, προστριβές, ευαισθησίες και γενικά δύσκολες καταστάσεις. Σε όλα βέβαια υπάρχει λύση αρκεί να το θέλετε. Είναι σημαντικό να βρεθεί μια ασφαλιστική δικλείδα και να γίνει η διαχείριση αυτής της ενέργειας. Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους. Ο Καρκίνος επειδή είναι στο ίδιο ζώδιο μπορεί πιο εύκολα σε αυτή την φάση να διαχειριστεί την κατάσταση. Καλό είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις. Τουλάχιστον μέχρι και τις 3/8 τα παραπάνω ζώδια και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δεύτερου χρειάζεται να παρατηρείτε περισσότερο τον εαυτό σας και να είστε πιο συνειδητοί σε οτιδήποτε αποφασίσετε. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τη «μοίρα μας» την καθορίζει ο χαρακτήρας μας.

 

Κριός
Θα είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι αλλά στριμωγμένοι σε καταστάσεις που μπορεί να μην σας πηγαίνουν. Κυρίως τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και θα υπάρχουν ευαισθησίες. Ο θυμός μπορεί να σας κάνει να εκραγείτε. Οι γεννημένοι από τις 31/3 έως και 3/4 θα έχετε έντονη επιθυμία να κάνετε ανατροπές και αλλαγές. Πριν πάρετε αποφάσεις να είστε σίγουροι ότι τελικά είναι αυτό που θέλετε και δεν κινείστε κάτω από καταστάσεις εσωτερικές που σας κάνουν να βλέπετε αλλοιωμένη την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα έχετε έντονη δράση που θα φέρει κάποια αποτελέσματα. Το ενδιαφέρον για το σπίτι και την οικογένεια θα αυξηθεί.

Ταύρος
Η ενέργεια του Άρη σας πηγαίνει αρκετά και δεν δημιουργεί κανέναν τριγμό στην ζωή σας. Αντίθετα, θα δέσει θαυμάσια με το υπόλοιπο σύνολο της προσωπικότητάς σας και θα γίνουν καλές επεκτάσεις ή αλλαγές. Οι οικογενειακές κόντρες μπορούν άνετα να διευθετηθούν και πολλά πράγματα να μπουν στην θέση τους. Ένα ταξίδι που πιθανόν να κάνετε ίσως σας φέρει επαγγελματικά ανοίγματα. Θέματα με το αυτοκίνητό που μπορεί να βγουν ξαφνικά θα διευθετηθούν εύκολα. Η σχέση με ένα πρόσωπο από την οικογένεια ή με έναν Καρκίνο θα σας δημιουργήσει συναισθηματικό δέσιμο.

Δίδυμοι
Έχετε πέσει σε μια περίοδο έντονης ευαισθησίας αλλά και δραστηριότητας στο να κερδίσετε χρήματα. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε περισσότερο με υποθέσεις της οικογένειας ή ακόμα και μ’ ένα ακίνητο που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Μπορεί να γίνετε περισσότερο ευάλωτοι και συγχρόνως απαιτητικοί, αν δεν σας δίνεται αυτό που θέλετε μέσα στην προσωπική σας σχέση. Η επαφή με τον Αιγόκερω θα γίνει έντονη και κάπου θα υποκύψετε στις δικές του επιθυμίες. Πάντως θα αναγνωρίσετε και μια άλλη πλευρά του εαυτού σας η οποία προς το παρόν μπορεί να παραμένει αθέατη.

Καρκίνος
Έχετε την τιμητική σας αυτό το διάστημα. Και ο λόγος είναι ότι είστε πάρα πολύ δραστηριοποιημένοι και τώρα θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα. Είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή αλλά και στα δικά σας επιτεύγματα. Σίγουρα θα αντιμετωπίσετε πιο εύκολα καταστάσεις που παλιά σας μπλοκάριζαν. Το βέβαιο είναι ότι θα κινηθείτε πολύ δυναμικά για να λύσετε προσωπικές καταστάσεις η ακόμα και οικογενειακές. Επίσης θα παρουσιαστούν ευκαιρίες επαγγελματικές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Επειδή θα είναι η περίοδος που θα κάνετε πολλά πράγματα, χρειάζεστε ξεκούραση και να μην κάνετε υπερβολές, κυρίως από 21/7 έως 3/8 που θα είναι ένα διάστημα αρκετά φορτωμένο και δυνατό.

Λέων
Το σύμπαν διάλεξε για σας μέσα στο καλοκαίρι να ξεκουραστείτε. Για αυτό θα λειτουργήσετε κάπως παρασκηνιακά η κάτω από την κουρτίνα. Που σημαίνει ότι θα παραμείνετε αθέατοι… θεατές καταστάσεων και πιθανόν επιθυμείτε να παραμείνετε αρκετά απομονωμένοι. Η ευαισθησία σας θα κτυπήσει κόκκινο και κάποιες υποθέσεις σπιτιού ή της οικογένειας θα σας απασχολήσουν. Καλό είναι να μπείτε πιο βαθιά στον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό όλης της κατάστασης. Έτσι και αλλιώς, προετοιμάζεστε για να βγείτε μετά από λίγο δυνατοί και πολύ σταθεροί στους στόχους σας. Γι’ αυτό θα αρκεστείτε να συνδιαλέγεστε με πολύ λίγα άτομα που έχετε επιλέξει ή μόνο με την οικογένεια σας. Μια κρυφή σχέση μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, αλλά θα δημιουργηθούν πολλές εντάσεις και παρατράγουδα, κυρίως αν πρόκειται για Αιγόκερω η Ιχθύ.

Παρθένος
Θα κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως θα δραστηριοποιηθείτε πολύ στο περιβάλλον φίλων και των γνωστών. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αρκετά αναπτυγμένη και ιδιαίτερη, αφού, πέρα από τον εαυτό σας, θα προστατέψετε και θα φροντίσετε πολλά άλλα άτομα. Κυρίως ο Καρκίνος θα σας απασχολήσει αρκετά. Και επειδή νιώθετε ότι τελείωσαν τα ψέματα σίγουρα θα πάρετε τελειωτικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Μέσα στο φιλικό σας κύκλο μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που «θα σας πηγαίνει γάντι» και ίσως προκύψει κάτι πολύ καλό. Το θέμα της δημιουργίας οικογένειας θα σας απασχολήσει έντονα και ίσως οι αδέσμευτοι Παρθένοι να μπείτε σε αυτό το σκεπτικό.

Ζυγός
Έχετε αναλάβει πολλά πράγματα τα οποία σίγουρα σας επιφορτίζουν και σας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους και ευάλωτους. Σίγουρα θα υπάρχει έντονη δράση είτε κοινωνική είτε επαγγελματική. Αλλά θα υπάρχουν κάποια εμπόδια κυρίως συναισθηματικής φύσης που θα σας βάζουν τρικλοποδιές. Μπορεί να υποστείτε πίεση από έναν Αιγόκερω σε θέματα οικογένειας και τελικά να πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις, αλλιώς θα δημιουργηθούν δύσκολες αντιδράσεις. Η σχέση με Κριό θα έχει επίσης ένταση, επειδή πιθανόν να μη μπορείτε να διαχειριστείτε κάποια ενοχικά συναισθήματα. Από τις 21/7 έως και τις 3/8, οι γεννημένοι το πρώτο και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα κάνετε υπέρβαση του εαυτού σας, προκειμένου να μην υπάρξουν που μετά δεν θα μπορείτε να ελέγξετε.

Σκορπιός
Με το νερό του Καρκίνου ο συναίσθημά σας θα διοχετευτεί με άνεση, για αυτό θα περάσετε καλά. Μπορεί να είστε περισσότερο ευσυγκίνητοι ίσως και ευαίσθητοι, κι έτσι η διάθεση να προστατέψετε, να φροντίσετε και γενικά να βελτιώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις θα είναι έντονη. Επίσης, τα θέματα δουλειάς ή προσωπικής επαφής θα είναι πολύ καλύτερα. Επειδή θα υπάρχει βοήθεια άνωθεν, κατά κάποιο τρόπο, θα υπακούσετε σε έναν άλλο ρυθμό πιο εξελιγμένο που νιώθετε να πάλλεται μέσα σας. Αυτός ο ρυθμός προέρχεται από την ψυχή σας και θα έχετε καλύτερη ισορροπία σε όλες τις καταστάσεις. Άτομα που περιμένετε από το εξωτερικό ή μια απάντηση για δουλειά σίγουρα θα προχωρήσει πιο εύκολα. Επίσης, οι σχέσεις με Ταύρο, Καρκίνο, Ιχθύ θα γίνουν πολύ καλύτερες.

Τοξότης
Είναι μια περίεργη εποχή αφού δεν θα είστε και πολύ ο εαυτός σας. Θα ασχοληθείτε με πράγματα που αφορούν τους άλλους και κυρίως την οικογένεια σας. Κάποια βαθιά συναισθήματα μπορεί να σας πνίξουν και πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε κάποια μαθήματα αυτογνωσίας, επειδή ο βαθύτερος εαυτός σας ίσως να σας μιλάει μέσα από συναισθήματα τα οποία μερικές φορές δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Η δυναμικότητά σας σίγουρα θα είναι πιο διαφοροποιημένη αφού θα υπάρχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες συνεργασίες με οικονομικό υπόβαθρο θα πρέπει να τις παρακολουθήσετε από την αρχή για να πάνε καλά. Υποχρεώσεις οικονομικές που σχετίζονται με την οικογένεια σίγουρα θα σας ζορίσουν για λίγο.

Αιγόκερως
Αντιφατικά τα συναισθήματα με τον Άρη στον Καρκίνο. Από την μια, θα βγει στην επιφάνεια αυτό που τελικά θέλετε να είστε και, από την άλλη, θα νιώσετε «ακυρωμένοι» ή πολύ εξαρτημένοι και ευαίσθητοι απέναντι σε άτομα η καταστάσεις που σας περιτριγυρίζουν. Γενικότερα, ίσως να είστε εύθικτοι ή πολύ ευαίσθητοι απέναντι σε σχόλια η συμπεριφορές, για αυτό δημιουργείστε τις δικές σας τις άμυνες και μην αναλώνεατε με το τι είπαν ή έκαναν οι άλλοι. Από τις 21/7 έως και 3/8, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου χρειάζεστε λεπτούς χειρισμούς στα θέματα του γάμου ή της συντροφικής σας σχέσης, γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι χωρίς να το καταλάβετε. Η επαφή με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό χρειάζεται απόλυτη προσοχή.

Υδροχόος
Έχετε ήδη επιβαρυνθεί με πολλές υποχρεώσεις, φροντίδες και, γενικά, θέματα που σας βγάζουν έξω από τη δική σας πραγματικότητα. Ίσως να σας φαίνονται υπερβολικές κάποιες καταστάσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας κάνει να τρέχετε για να λύσετε κάποιες κοινές σας υποθέσεις. Αν έχετε συναισθηματική επαφή, με τον τρόπο του σας πιέζει να κάνετε με τα οποία δεν νιώθετε άνετα. Χρειάζεται να είστε ήρεμοι και ψυχικά δυνατοί για αυτό ασχοληθείτε και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και γενικά την διατροφή σας. Η επαφή με το νερό μπορεί να σας κάνει πολύ καλό.

Ιχθύες
Μπαίνετε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο όπου θα γίνετε κατακτητές σε όλα τα επίπεδα. Ίσως το παρακάνετε, γιατί, κυρίως οι ελεύθεροι, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε άτομα που σας αρέσουν. Αλλά, επειδή έχετε προσανατολιστεί στο να κάνετε οικογένεια ή ακόμα και ένα παιδί, τελικά θα καταλήξετε στο άτομο που ταιριάζει σε αυτές τις επιθυμίες σας. Έχετε πάντως όλα τα φόντα για να ρισκάρετε επαγγελματικά και να βρεθείτε πολύ μπροστά, κερδίζοντας ακόμα και χρήματα. Ίσως βοηθήσει μια οικογενειακή ενίσχυση η οποία θα προωθήσει πιο εύκολα τα επαγγελματικά σχέδια σας. Γενικά πάντως θα περάσετε καλά επειδή θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι. Θα βρείτε επίσης χρόνο να είστε μαζί με τα παιδιά σας και αυτό θα σας γεμίσει τις μπαταρίες.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα