Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/7 έως 22/7

Σελήνη στον Αιγόκερω – Στο διχασμένο μας μυαλό φυλακισμένοι

Με την αίσθηση της επερχόμενης καυτής Πανσελήνου κι ενώ ο βραδινός ουρανός λάμπει πάνω από τα κεφάλια μας, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 20/7, στις 9.40 το βράδυ.

Στις 21/7 πλέον από τις πρώτες πρωινές ώρες, μια σειρά πλανητικών συναντήσεων της Σελήνης, μετατρέπει την ημέρα σε θερινή ψυχολογική αρένα, στην οποία αναμετρούνται οι αντοχές.

Η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 5.25 το πρωί και η αρμονική όψη με τον Κρόνο στις 5.31, δηλώνουν με την παράλληλη επιρροή τους πως αυτό που γνωρίζουμε καλά μέσα μας, θα μας εμπνεύσει και θα σταθεί σαν κυματοθραύστης απέναντι στα τεράστια κύματα που απειλούν το συναισθηματικό μας λιμάνι.
Στις 5.44 η δυσαρμονική όψη με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 6.37 το πρωί η δυσαρμονική όψη με το Δία, μας αναστατώνουν και μας οδηγούν σε υπερβολικές αντιδράσεις και συμπεριφορές.
Ως το μεσημέρι οι προθέσεις μας εναλλάσσονται διαρκώς. Από τη μία συναισθανόμαστε πως η σύνεση, η εγκράτεια και η υπομονή είναι αγαθά που θα πρέπει να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο, από την άλλη ο εγωισμός, η ευθιξία, η αίσθηση της αδικίας και η διόγκωση των καταστάσεων, μας οδηγούν σε σύγχυση.
Η κατάσταση γίνεται εντονότερη ως το βράδυ, καθώς στις 1.12 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Πλούτωνα και στις 5.29 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, μετατρέπουν το υπόλοιπο της ημέρας σε συγκρουσιακή πάλη απωθημένων..
Νιώθουμε την ανάγκη να ξεσπάσουμε, να εκφραστούμε και να εξωτερικεύσουμε κάθε τι που μας καταπιέζει. Το βράδυ επιφυλάσσει αρκετά απρόοπτα σε πολλούς, για αυτό θα πρέπει από τη μία να χαλιναγωγήσουμε το πάθος μας και από την άλλη να προσπαθήσουμε να εκτονώσουμε σε μια δραστηριότητα την έντασή μας.

Στις 22/7 η μέρα ξεκινά με την ίδια αλλοπρόσαλλη διάθεση, ενώ θα ήταν προτιμότερο αυτή την ημέρα να μην ξεκινήσουμε κάτι σημαντικό.
Στις 6.52 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ερμή επηρεάζει την ημέρα με τρόπο περίεργο και κοροϊδευτικό. Παρόλο που η ανάδρομη πορεία του έχει τυπικά σταματήσει, ουσιαστικά η θέση στάσης του, περιπλέκει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα. Προσοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, συμφωνία, επιδίωξη, απαίτηση και συνδιαλλαγή.
Στις 9.08 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για να πραγματοποιήσει την ολόγιομη φάση της κάτω από πιεστικές συνθήκες.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι αποτελούν για άλλη μια φορά ένα κουαρτέτο πένθιμης μουσικής, αλλά με συγκλονιστικές διακυμάνσεις που χαράζουν μνήμες και δημιουργούν λυτρωτικά συναισθήματα.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι είναι συντονισμένοι με τα ρεύματα των ημερών και μπορούν να δουν και να κρίνουν καθαρά, αμερόληπτα και πιο συνετά από τους υπόλοιπους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, κρατάνε σιγή ιχθύων μόνο τις στιγμές που έχουν εξαντληθεί από το θόρυβο των επιθυμών τους.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα