Σημάδια στο κινητό που δείχνουν ότι σε απατά

Είσαι μια ευτυχισμένη γυναίκα σε σχέση, είστε κοντά με το σύντροφό σου αλλά σέβεστε ο ένας την προσωπική ζωή του άλλου. Σ’ αφήνει να βγαίνεις και να περνάς καλά με τις φίλες σου. Αλλά τι γίνεται με του άντρες φίλους σου; Με ένα συνεργάτη, έναν προπονητή σου τι πρέπει να προσέχεις για να μην έχεις προβλήματα στη σχέση σου; Πότε μια συνομιλία ξεκινά να μετατρέπεται σε πρόσκληση σε απιστία; Είσαι βέβαιη ότι τα μηνύματα στο κινητό που ανταλλάσσεις είναι τόσο αθώα όσο νομίζεις; Ας δούμε μερικές συμβουλές που περιγράφονται ως κανόνες για να μην πλήξει τη σχέση σας … το κινητό τηλέφωνο.

1. Προσπάθησε να μην δίνεις πολύ θάρρος σε μηνύματα γιατί μπορεί να εκληφθούν ως φλερτ. Το φλερτ είναι υγιές και διασκεδαστικό αλλά μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα και μπορεί ο σύντροφός σου να πιστέψει ότι τον απατάς.

2. Μηνύματα σε ακατάλληλες ώρες. Εσύ δεν κάνεις κάτι λάθος, αλλά ένα κινητό που χτυπάει περίεργες ώρες το βράδυ μπορεί να ανησυχήσει το σύζυγό σου και να σας οδηγήσει σε καβγά.

3. Στέλνε μηνύματα με μέτρο. Μην έχετε το πρόσωπό σας πάνω από το κινητό πολλές ώρες την ημέρα. Είναι καλό να μιλάτε λιγότερο με τους άνδρες φίλους σας απ’ ότι με τις φίλες σας. Και αν αντιληφθείτε ότι περιμένετε με ανυπομονησία το επόμενο μήνυμα του, καλό είναι να σταματήσετε αμέσως κάθε επικοινωνία.

4.Μάθε τις προθέσεις του συνομιλητή σου .Οι γυναίκες γνωρίζουν πότε ένας άνδρας έχει ξεπεράσει το όριο της φιλίας, και ακόμα και τα παντρεμένα ζευγάρια γνωρίζουν ότι δεν έχουν ανοσία στον πειρασμό.  Αν παρατηρήσετε μια αλλαγή στην συμπεριφορά του φίλου σας, βάλτε αμέσως όρια.

5.Αν δεν αφήσεις τον σύντροφό σου να διαβάσει το μήνυμα, τότε μην το στείλεις.Ο καθένας έχει μυστικά από το σύντροφό του- αθώα φλερτ, όνειρα, ελεύθερα σαββατοκύριακα- αλλά αν στέλνεις μηνύματα που ντρέπεσαι να δείξεις στον σύντροφό σου, τότε μάλλον έχεις πάρει τον λάθος δρόμο.

Σχετικά άρθρα