Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 22/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/7

 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσετε την άστατη πλευρά του εαυτού σας, δεδομένου ότι ο κυβερνήτης σας Άρης κάνει κολεγιά με το Δία και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πέρα από τις όποιες εντάσεις που μπορούν να υπάρξουν θα ανάψει φωτιές και στην ερωτική σας διάθεση για αυτό προσέξτε γιατί θα μπλέξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα γιατί μπορεί η Πανσέληνος το βράδυ να σας βγάλει μια συναισθηματική φόρτιση αλλά είναι πιθανόν να πείτε ή να κάνετε κάτι που μπορεί να αναστατώσει την ηρεμία και την γαλήνη της σχέσης σας. Επίσης, καλά θα κάνετε να μην πάρετε κατάκαρδα ή εκνευριστείτε με κάτι που ίσως σας πει ο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φωτιά που θα πάρει η τσέπη σας σήμερα γιατί θα σκάει το ένα έξοδο μετά το άλλο, είναι πολύ πιθανό να φτάσει μέχρι τα… σεντόνια σας. Αρχικά μπορεί να τα πάρετε με όλα αυτά που θα προκύψουν, αργότερα όμως θα φροντίσετε να εκτονωθείτε και με το παραπάνω ερωτικά ώσπου στο τέλος θα γείρετε αποκαμωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προετοιμαστείτε σήμερα για πολλά μποφόρ στην ερωτική σας ζωή, αφού με Άρη και Δία στο ζώδιό σας συναισθηματικά μόνο με τσουνάμι μπορείτε να συγκριθείτε. Κι αν μέχρι τώρα προσπαθούσατε να το πάτε λάου-λάου και πλαγίως ένα θέμα που αφορά στη σχέση σας σήμερα μάλλον θα βγάλετε όλα σας τα απωθημένα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος συμπίπτει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας που σημαίνει πρακτικά ότι έρχεται να φωτίσει άπλετα όλες τις πτυχές στη σχέση σας, φέρνοντας στην επιφάνεια ανάγκες και συναισθήματα που κρύβατε μέχρι σήμερα. Ενδεχομένως αρκετοί από σας να παραδεχτείτε ότι τελικά κάποια απ’ αυτά είναι απαραίτητα για τη ζωή σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τέρμα τα γκάζια και σεις δεν μπορείτε να μην ακολουθήσετε το συγκεκριμένο ρυθμό. Παρόλο που θα προσπαθήσετε μέσω της δουλειάς σας να βγάλετε την περίσσια ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας, θα διαπιστώσετε ότι τελικά τίποτα δεν σας είναι αρκετό σήμερα, πέρα από το να είστε με το άτομο που σας θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Είχατε προετοιμαστεί κατάλληλα σήμερα να δείτε το ολόγιομο φεγγάρι παρέα με το ταίρι σας και ζήσετε ερωτικές στιγμές αλλά κάποια επαγγελματικά θέματα θα σας χαλάσουν τελείως τη συνταγή. Γεγονός πάντως είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε ρίξει όλο το βάρος στα προσωπικά σας και τώρα ίσως πληρώσετε την όποια σας αμέλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνιακά η μέρα σας είναι χάλια αφού το μενού περιλαμβάνει εντάσεις, διαξιφισμούς, καυγάδες και ό, τι άλλο βάλει ο νους σας με αποτέλεσμα, πέρα από τα νεύρα σας που σας έχουν γίνει κρόσσια, να ξεσπάσετε και στο σύντροφό σας. Κατά το βράδυ πιθανόν να νιώσετε τύψεις και να θελήσετε να δείξετε μεταμέλειά σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με Άρη και Δία στο 8ο οίκο σας η μόνη λέξη που αρμόζει για τα ερωτικά σας είναι το «μπουρλότο» με την πονηρή έννοια. Λίγοι θα είναι τόσο τυχεροί όσο εσείς που στο δίλημμα έρωτα ή πόλεμο, θα επιλέξουν με χαρακτηριστική άνεση το πρώτο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η μεγάλη δόση υπερβολής που μπορεί να σας πιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονες επιθυμίες δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος που ξυπνά τον μαρμαρωμένο βασιλιά μέσα σας και αποζητάτε να διοχετεύσετε όλο το συναίσθημά σας σε ένα πρόσωπο. Στη σχέση σας πάντως σήμερα θα υπάρξει ένα έντονο ταρακούνημα που λόγω της όλης φόρτισης θα σας κάνει ακόμα πιο ευάλωτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας υπενθυμίζοντάς σας ότι όσες θεωρίες κι αν έχετε περί σχέσεων καταρρίπτονται μία προς μία, όταν δαγκώσετε τη λαμαρίνα. Ακόμα και το περιβόητο φιλελεύθερο πνεύμα σας κάτι τέτοιες μέρες παραδέχεται ότι δεν θέλει να είναι ελεύθερο αλλά σκλαβωμένο στο άτομο που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές δουλειές έχετε σήμερα αλλά το μυαλό σας είναι τελείως αλλού, αφού το μόνο που σας απασχολεί είναι ένα θέμα που μπορεί να έχει προκύψει με το σύντροφό σας. Αλλιώς περιμένατε το σημερινό βράδυ κι αλλιώς φαίνεται να καταλήγει κι εύχεστε η σημερινή Πανσέληνος να θαμπώσει όλα τα μεταξύ σας προβλήματα.

Πηγή: www.astrology.gr

 

Σχετικά άρθρα