Σαβιόλα, Μολό αντί Τζιμπούρ, Αμπντούν!

24 Ιουλίου 2013

Σημείωνα προχθές ότι από Δευτέρα ξεκινούσε η τρίτη μεταγραφική επίθεση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν…Και φαίνεται πως θα είναι κι η πιο μεγάλη. Μέχρι στιγμής…

Ο Ολυμπιακός πάει να καλύψει τα κενά των δύο Αλγερινών, του Τζιμπούρ και του Αμπντούν, που όντως ήταν πρωταγωνιστές του την περασμένη σεζόν, φέρνοντας δύο κυνηγούς πραγματικά υψηλής ποιότητας. Τον Σαβιόλα, που είναι και όνομα-κράχτης, αλλά και τον Μολό, που έχει και μεταπωλητική αξία.

Δηλαδή ένα παίκτη 31 στα 32 με παρουσία οκτώ ετών στην Ισπανία (τα τέσσερα στην Μπαρτσελόνα), τριών στην Πορτογαλία κι ενός στη Γαλλία. 40 φορές διεθνή στην Αργεντινή και προερχόμενος από καλή σεζόν στη Μάλαγα, που έφτασε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι ένα παίκτη 24 ετών, που έκανε μία σεζόν σε ένα πρωτάθλημα όπως το γαλλικό, γεμάτη από συμμετοχές, γκολ και ασίστ, παίζοντας μάλιστα σε δύο συλλόγους, στη Νανσί, αλλά και στη Σεντ Ετιέν!

Κανείς δεν ξέρει, βεβαίως, τι μπορεί να βγει μέσα στο γήπεδο. Ο χρόνος μόνο θα το δείξει. Όμως, η προοπτική που θα προκύψει, εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η διπλή κίνηση του Ολυμπιακού-που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι…επί θύραις-θα είναι αναμφίβολα τεράστια. Από κάθε πλευρά. Αγωνιστική, αλλά κι εμπορική.

Επαναλαμβάνω, Σαβιόλα και Μολό, αντί Τζιμπούρ και Αμπντούν!…πηγη gazzetta.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....