Πώς «ζει» τον έρωτά του σε μια σχέση ένας Ζυγός;

Ως Ζυγός, έχεις την έμφυτη ικανότητα να κερδίζεις ανθρώπους με τη αβρότητά σου, το εκλεπτυσμένο στυλ σου, το ζεστό σου χαμόγελο και τα κατάλληλα κομπλιμέντα. Είσαι το απόλυτο κοινωνικό ον, που λατρεύει να συναναστρέφεται, να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και να κάνει με άνεση δημόσιες σχέσεις.

Η εικόνα σου είναι σημαντική γι’ αυτό φροντίζεις την εμφάνισή σου και ακολουθείς τη μόδα, προσθέτοντας όμως και τα δικά σου στοιχεία. Η αρμονία κι η ισορροπία είναι το ζητούμενό σου και θέλεις να τα έχεις καλά με όλους γι’ αυτό πολλές φορές είσαι αναποφάσιστος, αποφεύγεις να πεις τη γνώμη σου και καταφεύγεις στις διπλωματικές απαντήσεις.

Έχει φίλους;

Έχεις πολλούς φίλους, όπως και γνωστούς με τους οποίους βγαίνεις, διασκεδάζεις, κάνεις ψώνια και συζητάς άπειρες ώρες για κοινωνικά ή ερωτικά θέματα. Πάντα έχεις έναν καλό λόγο για όλους κι αυτό εκτιμάται, ενώ οι συμβουλές σου περί σχέσεων είναι οι καλύτερες.

Πώς ζει τον έρωτα;

Είσαι το ζώδιο της συντροφικότητας. Το «εμείς» υπερτερεί του «εγώ». Για αυτό δεν μπορείς και δεν θέλεις να είσαι μόνος/η. Είσαι γοητευτικός, ρομαντικός, αισθησιακός, κατέχεις την τεχνική του φλερτ και του ερωτικού παιχνιδιού, αλλά στο μυαλό σου υπάρχει πάντα η «σχέση». Και επειδή η ανάγκη σου είναι τέτοια, συχνά καταφεύγεις σε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, μέχρι να τη σιγουρέψεις.

Με τα επαγγελματικά τι γίνεται;

Οποιοδήποτε επάγγελμα συμβουλευτικής, σχετικό με μόδα ή ένδυση ή καλλιτεχνικής φύσης σου ταιριάζει. Επίσης, μπορείς να διαπρέψεις στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, της δικαιοσύνης και της διπλωματίας και γενικά στο οτιδήποτε απαιτεί επαφή με τον κόσμο.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Σχετικά άρθρα