Τα συχνότερα λάθη στο μακιγιάζ

26 Ιουλίου 2013

Το μακιγιάζ είναι μια μορφή τέχνης που μας επιτρέπει να δημιουργούμε καθημερινά. Ακόμα και αν η τέχνη χρειάζεται ελευθερία για να αναπνεύσει, μερικές φορές ένας καλλιτέχνης χρειάζεται μια ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Έτσι σήμερα μοιραζόμαστε τρία λάθη στο μακιγιάζ, που ίσως δεν ξέρετε ότι κάνετε, αλλά και πως να τα διορθώσετε.

Μικρά μάτια

Το eyeliner μπορεί να δώσει σχήμα στα μάτια και να προσθέσει ένταση στο βλέμμα. Ωστόσο οι χοντρές γραμμές κάτω από τα μάτια μπορεί να τα κάνει να φαίνονται μικρά και γερασμένα. Σιγουρευτείτε ότι έχετε κρατήσει τις γραμμές λεπτές και φυσικές ώστε να ενισχύσετε το βλέμμα σας.

Σκληρές γραμμές

Συχνά βλέπουμε γυναίκες που φορούν βαρύ και άνισο ρουζ. Το κλειδί είναι πάντα να εφαρμόζεις το ρουζ στα μήλα σου με μια ανοδική κίνηση. Όταν χρησιμοποιείς αυτή την τεχνική, το ρουζ φαίνεται απαλό και φυσικό.

Άσχημα φρύδια

Τα φρύδια είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο τοιυ μακιγιάζ καθώς είναι αυτά που οριοθετούν το βλέμμα και είτε το εξυψώνουν είτε το μειώνουν. Τα φρύδια χρειάζονται επομένως σωστό σχήμα. Για να αποφύγετε τα άσχημα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα απαλό φυσικό μολύβι και προσθέστε χρώμα στα φρύδια σας ακολουθώντας το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;