Τα πιο εκνευριστικά… κουσούρια του Καρκίνου: Υπομονή και κατανόηση!

Κάθε ζώδιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Για αυτό και ο Καρκίνος εννοείται ότι δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάποια ελαττώματά τους, μάλιστα, όχι μόνο είναι ιδιαίτερα εκνευριστικά για τους άλλους αλλά τους κάνουν και ζημιά.

Εμείς σου παρουσιάζουμε τα 6 πιο τρανταχτά… κουσούρια του Καρκίνου. Αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σου!

Είναι κυκλοθυμικός

Ναι, δεν είναι κάτι καινούργιο, απλά οι μεταπτώσεις της διάθεσής του είναι τόσο συχνές που, πάνω που ξεχνιέσαι, τις ξαναζείς. Το θέμα είναι, βέβαια, ότι χαλάει και τη διάθεση των άλλων…

Είναι σπιτόγατος

Πρέπει να τον τραβήξεις από τα μαλλιά ή να τον εκβιάσεις για να βγει έξω, να πάει ένα ταξίδι, αν δεν είναι απαραίτητο. Δεν δίνει χρήματα για οτιδήποτε άλλο, πέρα από το σπίτι του. Για να αγοράσει, να φτιάξει, να αλλάξει ή να το διαμορφώσει ανάλογα με το γούστο του θα ξοδέψουν αρκετά, χωρίς να το πολυσκεφτεί, για όλα τα υπόλοιπα μάλλον έχει… καβούρια στην τσέπη.

Προσκολλάται εύκολα

Είτε με ανθρώπους, μέρη, καταστάσεις είτε με το παρελθόν, γεγονός είναι ότι αναπτύσσει σχέσεις εξάρτησης. Του είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεκολλήσει, να βιώσει μια καινούρια εμπειρία και να ξεχάσει, αν τα βιώματα ήταν δυσάρεστα.

Πληγώνεται εύκολα

Εξ αιτίας του έντονου συναισθηματισμού τους, παίρνει τα πάντα πιο σοβαρά και πραγματικά πονά, αν νιώσει ότι δεν αγαπιέται στο βαθμό που θέλει ή δεν παίρνει το ίδιο ενδιαφέρον που δείχνει. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πάει να κλάψει στη γωνιά του, αν νιώσει προδομένος. Θα εκδικηθεί, αλλά θα συνεχίσει να είναι πληγωμένος και θα κάνει πολύ καιρό να το ξεπεράσει.

Είναι επιφυλακτικός

Επειδή πληγώνεται κι εύκολα, βγάζει μεγάλη επιφυλακτικότητα, σαν άμυνα, κυρίως όταν προσεγγίζεται από καινούργιο πρόσωπο. Είναι γνωστό, δε, ότι κινείται πλαγίως, για να γνωρίσει απ’ όλες τις πλευρές τον οποιοδήποτε άνθρωπο ή κατάσταση και να εξοικειωθεί πλήρως. Αυτό όμως του παίρνει κάμποσο καιρό.

Γκρινιάζει απίστευτα πολύ

Κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα. Είναι σαν να γεννήθηκε για να γκρινιάζει και να παραπονιέται για το παραμικρό. Ακόμα κι αν οι συνθήκες είναι καλές, κάτι θα βρει να τον χαλάσει και να αρχίσει τη μίρλα και να εκνευρίσει τους υπόλοιπους. Αν πιάσει και τα παιδικά τους χρόνια, τα βιώματα και τα πειράγματα στο σχολείο… καλά κρασιά!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Σχετικά άρθρα