Ο Ιβάν αποφασίζει!

29 Ιουλίου 2013

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ το βράδυ της Τρίτης στην Τούμπα. Ο μεγαλομέτοχος έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του για την παρουσία του στο παιχνίδι εκδηλώνοντας μάλιστα την επιθυμία να ασχοληθεί προσωπικά με κάποια ζητήματα όπως η λίστα των ανθρώπων στους οποίους θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε εκδηλώσει την επιθυμία να φιλοξενήσει στο γήπεδο 50 καλεσμένους του από την Ρωσία όταν όμως ενημερώθηκε για τα αυστηρά μέτρα της ΟΥΕΦΑ και για τον περιορισμένο αριθμό των ατόμων που θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι άλλαξε τα σχέδια του. Ο Σαββίδης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας και ήδη έχει ζητήσει αμέσως μετά την άφιξη του να συναντηθεί με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες του αγώνα που παρουσιάζει ιδιαιτερότητες λόγω της γνωστής τιμωρίας.

Η ΟΥΕΦΑ έχει ενημερώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι στο γήπεδο (εκτός από τον απαραίτητο αριθμό υπαλλήλων) έχουν το δικαίωμα εισόδου 75 φίλαθλοι μεταξύ των οποίων και τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου. Γίνεται αντιληπτό ότι περιορίζεται σημαντικά ο αριθμός όσων θα αποκτήσουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα και θα δοθεί προτεραιότητα στους χορηγούς και στα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Ιβάν Σαββίδης.

 

πηγη paokplanet.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...