6 συνήθειες που πρέπει να κόψεις στο επόμενο ραντεβού.

31 Ιουλίου 2013

1.Nα ελέγχεις το κινητό σου

Όταν είσαι έξω με τις φίλες σου είναι συνηθισμένο να τσεκάρεις το κινητό σου κάθε λίγο και λιγάκι. Όταν όμως έχεις βγει ραντεβού μαζί του, το να κοιτάς την οθόνη του κινητού σου, του δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για εκείνον αρκετά και ότι αδιαφορεις.

 

2.Να σκανάρεις το χώρο

Όταν βγαίνεις έξω για ραντεβού, το να σκανάρεις το χώρο που σε έβγαλε για ποτό του δείχνει ότι βαριέσαι και ότι δεν βλέπεις την ώρα να φύγεις

 

3.Τη πολυλογία σου

Γνωρίζουμε ότι μπορεί οι στιγμές σιωπής να είναι λίγο αμήχανες. Όταν όμως προσπαθείς να καλύψεις αυτό το κενό με το να μιλάς πολύ για τον εαυτό σου, θα τον κάνει να νομίζει ότι είσαι μια εγωίστρια που δεν την ενδιαφέρει ο συνομιλήτής της . Αν θες να αποφύγεις αυτά τα κενά, ρώτα τον κάτι για εκείνον, γνωρισέ τον καλύτερα. Αλλωστε για αυτό βγήκατε.

 

4.Το να διαλύεις το ραντεβού νωρίς

Τα ατυχήματα στα ραντεβού δεν είναι κάτι σπάνιο. Αν σου τύχει κάτι κατά τη διάρκεια του ραντεβού και πρέπει να φύγεις, θα ήταν καλό να τον ενημερώσεις (όχι με λεπτομέρειες)  λέγοντας του ότι πέρασες πολύ ωραία και θα ήθελες να τον ξαναδείς απλά για σήμερα θα πρέπει να πείτε αντίο

 

5.Να μην επιστρέφεις τις κλήσεις του

Το να το παίζεις «δύσκολη» μπορεί να έχει αποτέλεσμα αλλά όταν εκείνος σε παίρνει τηλέφωνο καλό θα ήταν τον παίρνεις πίσω μέσα σε 1-2 ώρες ( για να μη σου κάνει το «δύσκολο» μετά εκείνος)

 

6.Να αποφεύγεις να πληρώνεις το λογαριασμό

Αν και  εκείνος θα πληρώσει στο ραντεβού σας, θα το εκτιμήσει αν εσυ προσφερθείς τουλάχιστον να πληρώσεις το λογαριασμό. Το να έχεις την απαίτηση να σου πληρώνει το λογαριασμό του δίνει ένα σαφές μήνυμα. Ότι είσαι κακομαθημένη.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ