Αυτά λέει το συμβόλαιο του Τζιμπούρ

1 Αυγούστου 2013
«ΔΕΜΕΝΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΩΣ ΤΟ 2016

 

Από τη μία ο μάνατζερ του Τζιμπούρ διαφήμιζε τον παίκτη του ως ελεύθερο (έτσι ξεκίνησε και το θέμα με τον ΠΑΟΚ) και από την άλλη ο Ολυμπιακός έλεγε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο, το οποίο όμως δεν το είχε δει κανείς!

Τελικά, η «Ελευθεροτυπία» αποκαλύπτει σήμερα πως το συμβόλαιο του Γαλλοαλγερινού φορ με τους «ερυθρόλευκους» έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ και παρουσιάζει τους όρους στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Το δημοσίευμα αναφέρει καταρχήν πως ο «τρομοκράτης» έχει υπογράψει ως το 2016. Οι «καθαρές» ετήσιες αποδοχές του είναι 700.000 ευρώ, που μαζί με τα μπόνους (αν κατακτήσει το πρωτάθλημα και κάνει 25 συμμετοχές) φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Βάσει του προηγούμενου συμβολαίου του, ο Τζιμπούρ είχε πάγιες αποδοχές 600.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ ως μπόνους, ενώ προβλεπόταν ότι σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, ο τελευταίος θα εισέπραττε το 15% του ποσού της μεταγραφής.


Στο νέο συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης σε αντίθεση με την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών, όπου οριζόταν ως ρήτρα το ποσό των 6 εκατ. ευρώ.

Επίσης στο νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει όρος που να του απαγορεύει να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει πρόταση από τη Χαλ...

 

ΠΗΓΗ sentragoal.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...