6 σημάδια ότι μάλλον σε βλέπει φιλικά...

1 Αυγούστου 2013

Και εκεί που νόμιζες ότι όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο σου πετάει το αλησμόνητο «σε βλέπω σα φίλη/ αδελφή μου/(συμπλήρωσε μόνη σου το κενό)». Πότε έγινε αυτό; Eσύ που ήσουν;  Επειδή συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, διάβασε παρακάτω εδώ  τα προειδοποιητικά σημάδια για να ξέρεις την επόμενη φορά.

1.Σε αποκαλεί με το επίθετό σου

couple walking outside smiling

Έλα ρε Παπαδόπουλε παλιοσειρά! Το να σε αποκαλεί με το επίθετό σου είναι κάτι που το κάνουν οι άντρες μεταξύ τους και από την εμπειρία μας, δεν είναι και το καλύτερο σημάδι..

2. Επικοινωνείτε με sms

Και τι sms, oυτε καν ερωτικά υπονοούμενα. Για να μη μιλήσουμε για το τηλέφωνο ..δεν θυμάσαι καν πως είναι η φωνή του και μάντεψε και ποιοι άλλοι δεν ακούν συχνά τη φωνή του (ναι καλά μάντεψες! Οι κολλητοί του).

3. Του αρέσει να βγαίνετε με παρέα

Όταν ένας άντρας δεν θέλει να σε βλέπει μόνη αλλά πάντα με παρέα τότε ίσως πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς και κάπου αλλού.

4. Όταν είστε μόνοι δεν υπάρχει ερωτισμός

Εντάξει, τις φορές που μένετε μόνοι σας τι κάνει; Πάτε να δείτε κάποιο αγώνα, σου μιλάει για άσχετα θέματα και καμία σεξουαλική υπόνοια. Που πήγε ο ρομαντισμός; α ναι, τον φυλάει για τη κοπέλα που βλέπει όντως ερωτικά.

5. Σας μιλάει για άλλες γυναίκες

Όταν μια όμορφη κοπέλα περνάει από μπροστά σας αμέσως σου τη σχολιάζει; Γενικά να ξέρεις, όταν σε  ένα άντρα του αρέσει μια κοπέλα, φροντίζει να μη μιλάει μπροστά της για άλλες γυναίκες.

6. Δεν έχει κάνει καμία κίνηση

Έχετε βγει 4 ραντεβού και ακόμα δεν έχει κάνει κάτι. Είναι βασικός κανόνας όταν ένας άντρας πραγματικά ενδιαφέρεται για μια γυναίκα δεν περιμένει 4 ραντεβού για να αποφασίσει τελικά ότι του αρέσεις  ( και όχι δεν ντρέπεται!) 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ