5 άγνωστα μυστικά για καλύτερο οργασμό!

2 Αυγούστου 2013

1.Γίνετε ανταγωνιστικοί
Εγγραφείτε σε ένα αγώνα 5 χιλιομέτρων ή προγραμματίσετε ένα παιχνίδι τέννις. Η απλή αναμονή κάποιου αγώνα ενεργοποιεί ένα 24% την αύξηση της τεστοστερόνης στις γυναίκες, σύμφωνα με μια μελέτη για την ανθρώπινη συμπεριφορά. Κάθε αύξηση αυτής της ορμόνης, αυξάνει και τη λίμποντό σας.

2.Αυξήστε τη θερμότητα
Πρίν από το σεξ, κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή τοποθετήστε μια ζεστή πετσέτα πάνω από το αιδοίο σας για λίγα λεπτά. Η θερμότητα αυξάνει τη ροή του αίματος προς τον κόλπο σας, που οδηγεί σε αυξημένη λίπανση και ευαισθησία.

3.Πιείτε ένα τονωτικό
Ζεσταίνετε λίγο γάλα, προσθέστε μια πρέζα σαφράν και πιείτε το. Το σαφράν, απελευθερώνει την έντονη γεύση του όταν θερμαίνεται, και θεωρείται αφροδισιακό για χιλιάδες χρόνια.

4.Κάνε σεξ την καλυτερη στιγμή
Κατά τις δύο πρώτες μέρες του κύκλου σας, έχετε απότομη αύξηση της τεστοστερόνης και έτσι η λίμπιντό σας, κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο το στήθος και την κλειτορίδα σας και θα έχετε έντονο οργασμό πολύ πιο εύκολα.

5.Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας.
Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητές λένε ότι έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό όταν κάνουν σεξ με τον σύντοφό τους, χωρίς δονητή, σύμφωνα να με έρευνα που έγινε σε 1656 γυναίκες.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....