Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στην Ηλεία!

2 Αυγούστου 2013

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο θάνατος των δύο αδελφών, ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών στο αρδευτικό κανάλι στην Ηλεία δεν προήλθε από ατύχημα αλλά ήταν εγκληματική ενέργεια με θύτη τον 13χρονο θείο τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση, ο 13χρονος θείος -αδερφός της μητέρας των θυμάτων- ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδάκια από τη Βουλγαρία επειδή τα ζήλευε.

Ολα ξεκίνησαν προχθές το μεσημέρι, όταν ο 13χρονος, αναζητούσε τα δυο αδέλφια στην περιοχή, καθώς είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν, μετά από θέλημα που τα είχαν στείλει να κάνουν οι γονείς τους στο σπίτι του παππού τους, σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από το δικό τους.

Ο 13χρονος βρήκε τα παιδιά και συνέχισε μαζί τους την πορεία προς το σπίτι τους, κατά μήκος του αρδευτικού καναλιού. Κάποια στιγμή, όμως, χωρίς συγκεκριμένη αφορμή, έσπρωξε αρχικά τον 8χρονο και στη συνέχεια τον 4χρονο στο κανάλι με αποτέλεσμα τα δυο παιδιά να πνιγούν.

Ο τετράχρονος σε μια προσπάθεια να αντισταθεί και να μην πέσει στο κανάλι πιάστηκα από το πουκάμισο που είχε τυλιγμένο ο δράστης στη μέση του για να σωθεί. Το πουκάμισο έπεσε και αυτό στο κανάλι και ήταν αυτό που τελικά πρόδωσε τον 13χρονος.

Στην πορεία των αστυνομικών ερευνών προέκυψαν ενδείξεις εμπλοκής του 13χρονου, ο οποίος προσήχθη και μετά από διαδοχικές εξετάσεις ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, κίνητρο της πράξης του, φέρεται να είναι τα συναισθήματα ζήλιας, που ένιωθε για τους δυο ανιψιούς του. Επιπλέον του παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, από εξειδικευμένο ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας .

Ο 13χρονος, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.


Πηγή: iefimerida.gr
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ