Σουβλάκια κοτόπουλου με ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού

<p><strong></strong>Σήμερα η Τίτσα Αλεξανδράτου σας προτείνει μια δροσερή συνταγή με κοτόπουλου και ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού. Ιδανική για ένα ελαφρή καλοκαιρινό γεύμα</p>
<p><strong>Υλικά για 4 άτομα:</strong><br />500γρ. Φιλέτο κατόπουλο σε κύβους<br />Ντοματίνια<br /><br /><strong>Για την μαρινάδα:</strong><br />3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο<br />5 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού<br />1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο<br />1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο<br />Αλάτι <br />Πιπέρι<br /><br /><strong>Για τη σάλτσα:</strong><br />500γρ. Στραγγιστό γιαούρτι<br />3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα<br />10 φυλλαράκια ψιλοκομμένο δυόσμο<br />1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο<br />Αλάτι<br />Πιπέρι<br /><br /><strong>Διαδικασία:</strong><br /><br />1.Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τους κύβους κοτόπουλου και τα αφήνουμε για μια ώρα περίπου.<br />2.Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ.<br />3.Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ξυλάκια βάζοντας ανάμεσα ντοματίνια και τα ψήνουμε σε ζεστή ψησταριά ή γκριλ γυρίζοντας τα για να ψηθούν απ’ όλες τις πλευρές αλλά να παραμείνουν ζουμερά.<br />4.Τα σερβίρουμε αμέσως με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε.</p>

Σχετικά άρθρα