Σουβλάκια κοτόπουλου με ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού

8 Αυγούστου 2013

Σήμερα η Τίτσα Αλεξανδράτου σας προτείνει μια δροσερή συνταγή με κοτόπουλου και ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού. Ιδανική για ένα ελαφρή καλοκαιρινό γεύμα

Υλικά για 4 άτομα:
500γρ. Φιλέτο κατόπουλο σε κύβους
Ντοματίνια

Για την μαρινάδα:
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι

Για τη σάλτσα:
500γρ. Στραγγιστό γιαούρτι
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
10 φυλλαράκια ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι

Διαδικασία:

1.Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τους κύβους κοτόπουλου και τα αφήνουμε για μια ώρα περίπου.
2.Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ.
3.Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ξυλάκια βάζοντας ανάμεσα ντοματίνια και τα ψήνουμε σε ζεστή ψησταριά ή γκριλ γυρίζοντας τα για να ψηθούν απ’ όλες τις πλευρές αλλά να παραμείνουν ζουμερά.
4.Τα σερβίρουμε αμέσως με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...