Βρες δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα με τη βοήθεια μιας εφαρμογής

8 Αυγούστου 2013

Πλησιάζει η ημέρα της γιορτής των αγαπημένων μας προσώπων και η επιλογή δώρου μας απασχολεί χωρίς να μπορούμε να δώσουμε απάντηση. Προτάσεις για αγορές πρωτότυπων δώρων μας κάνει η εφαρμογή «Βρες Δώρο».

«Η εφαρμογή προέκυψε από προσωπική ανάγκη, γιατί πάντα προβληματιζόμουν στις γιορτές και έκανα ατέλειωτο ψάξιμο. Με τη χρήση της είναι σαν να μπαίνεις σε ένα υπερκατάστημα και με βάση την τιμή να σου προτείνουν ιδέες», επισημαίνει ο δημιουργός της, Μάνος Κουφάκης.

Από τις προτάσεις της εφαρμογής ξεχωρίζουν τα δώρα εμπειρίας, όπως η οδήγηση με Φεράρι, τα μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης ή ένα ρομαντικό γεύμα για δύο. Μεγάλο ατού είναι το «κουμπί της τύχης», με το οποίο η εφαρμογή κάνει χωρίς να θέσει ο χρήστης προεπιλεγμένα κριτήρια προτάσεις ανάμεσα από 800.000 διαφορετικά δώρα από καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η εφαρμογή είναι εμπλουτισμένη με εορτολόγιο και λειτουργία υπενθύμισης για σημαντικές γιορτές και γενέθλια, βοηθώντας μας να μην ξεχάσουμε τις γιορτές οικογένειας και φίλων.

Στον ένα χρόνο λειτουργίας της την εφαρμογή έχουν κατεβάσει στα κινητά τους περίπου 40.000 άτομα. Προς το παρόν αφορά μόνο σε χρήστες κινητών iPhone, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα βγει και έκδοση για κινητά Android.

ΠΗΓΗ: yahoo.com

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...