Παγωμένη βυσσινάδα με μέντα

9 Αυγούστου 2013
Σήμερα ο chef Γιώργος Λέκκας σας προτείνει δροσερή βυσσινάδα με μέντα!
 
Υλικά
 
4 κουταλιές της σούπας βυσσινάδα ή χυμό κεράσι
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
12 φύλλα μέντας
2 κ.σ φρέσκο χυμό λάιμ
30ml λευκό ρούμι
1/2 φλιτζάνι τσαγ σόδα
Παγάκια
 
Διαδικασία
 
Σε ένα ψηλό ποτήρι ρίξτε 6 φύλλα μέντας. Σε ένα μικρό πιάτο λιώστε 4 φύλλα μέντας. Ρίξτε στο ποτήρι τη ζάχαρη, τα λιωμένα φύλλα μέντας, την βυσσινάδα, το χυμό λάιμ, το λευκό ρούμι και τα παγάκια. Ανακατέψτε καλά.  Τελειώστε το ποτό σας με σόδα και τα υπόλοιπα φύλλα μέντας. Ανακατέψτε και σερβίρετε.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα
Τα νέα της ημέρας
12:04 Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα
Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup
Τα νέα της ημέρας
10:34 Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup