Ψώνισε ρούχα με το κιλό στο Μοναστηράκι!

9 Αυγούστου 2013

Η ιδέα ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες στο Παρίσι και βρήκε τέτοια ανταπόκριση και ενθουσιασμό από τον κόσμο που ήρθε και στην καρδιά της Αθήνας για να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που ψωνίζουμε.

Πρόκειται για το πρώτο μαγαζί Kilo-shop που άνοιξε πριν λίγους μήνες στο Μοναστηράκι και όπως λέει και το όνομά του τα ψώνια γίνονται με το κιλό. Η τιμή των ρούχων δηλαδή διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος τους.

Σε διάφορα σημεία του καταστήματος υπάρχουν ζυγαριές και κατατοπιστικές επιγραφές, με τις τιμές των ρούχων ανά κιλό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να κοστολογήσει μόνος του τα προϊόντα που έχει επιλέξει πριν καν φτάσει στο ταμείο.

Στόχος του είναι να κάνει προσιτό στο αγοραστικό κοινό το επώνυμο vintage ρούχο σε ελκυστικά χαμηλές τιμές, διατηρώντας την τάση, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα του vintage κινήματος.

Το Kilo-shop διαθέτει πάνω από 9000 κομμάτια καινούρια ή μεταχειρισμένα, τα οποία εισάγονται από τη Γαλλία και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ενώ η συλλογή εμπλουτίζεται κάθε εβδομάδα.

Ερμού 120, ΑθήναΠηγή: www.iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +26846+3156 - adTechUnit 0
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...