Ο μικρός βασιλιάς τους έχει ξεθεώσει!

11 Αυγούστου 2013

Σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο συμμετείχε ο πρίγκιπας William, αλλά από την απόδοσή του έδειξε ότι το μυαλό του το είχε αλλού... Πού; Μα φυσικά στον μπέμπη του! Όπως αποκάλυψε στο τέλος του αγώνα ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, είχε αγωνία να τελειώσει το παιχνίδι για να πάει να αγοράσει πάνες για το βρέφος.

"Είχα το μυαλό μου σε πάνες, όχι στον αγώνα!" δήλωσε ο νεαρός πρίγκιπας επισημαίνοντας ότι τις δουλειές τις κάνουν ο ίδιος και η σύζυγός του, που αυτές τις ημέρες διαμένει στο σπίτι των γονιών της στο Μακλμπέρι, όπου μπορεί να έχει και τη βοήθεια της μητέρας της. Ο ίδιος ο πρίγκιπας πηγαινοέρχεται και τρέχει να τα προλάβει όλα.Τη Δευτέρα τελειώνει η άδεια πατρότητας και είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στα καθήκοντά του ως πιλότος σωστικών ελικοπτέρων της RAF. Ωστόσο, διαρκώς η σκέψη του είναι στον μελλοντικό βασιλιά George. Όπως είπε γελώντας στους δημοσιογράφους "ήταν ωραία που βγήκα λίγο από το σπίτι, αλλά πρέπει να φροντίσω να μην αργήσω πολύ να επιστρέψω" και συμπλήρωσε "ο μικρούλης στριφογυρίζει πολύ, του αρέσει πολύ να... τριγυρνά!".

Όσο για την ευτυχισμένη μητέρα, Δούκισσα του Κέμπριτζ; Σύμφωνα με ανακοίνωση του Crarence House η πρώτη της επίσημη εμφάνιση αναμένεται σε μερικές εβδομάδες και όχι σε μήνες.ΠΗΓΗ: real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ