Σε έξαρση η ιλαρά!
Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Απαραίτητος ο εμβολιασμός.
Είχε κάνει πυρετό, ενώ έβγαλε κοκκινίλες χωρίς πύον και φαγούρα. Τι είναι;
Έχω ένα παιδάκι 25 μηνών. Έκανε 3 ημέρες πυρετό και την τελευταία πονούσε η κοιλίτσα και δεν έφαγε τίποτα. Σήμερα το πρωί είδα στο πρόσωπο, την πλάτη, το στήθος και στο στερνό κοκκινίλες χωρίς πύον και χωρίς φαγούρα.
Τι είναι η απόφραξη ρινοδακρυικού πόρου;
Το συχνότερο αίτιο που δακρύζουν και κοκκινίζουν τα μάτια στα παιδιά, ειδικά κάτω του ενός έτους, είναι η καθυστερημένη ανάπτυξη του ρινοδακρυικού συστήματος που μεταφέρει τα δάκρυα από τα μάτια στη μύτη.
Η ιλαρά: Τα συμπτώματα και τα εμβόλια που πρέπει να γίνονται
Η ιλαρά είναι ενδημική νόσος, προκαλείται από τον ιό rubeola και είναι μια ιδιαίτερα μεταδοτική ασθένεια. Η παρουσία της στην κοινότητα είναι συνεχής και ως εκ τούτου ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία.
Επιτυχημένη η 6η Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων
Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων παρουσίασαν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, νέες μεθόδους που εφαρμόζονται, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις της Παιδιατρικής και έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήσεις καίριου ενδιαφέροντος.....
Στέλλα, αναγνώστριά μας ρωτά
Εξετάσεις αίματος: Η κρεατινίνη στα παιδιά
Aργυρώ, αναγνώστριά μας ρωτά
Όταν το παιδί κάνει... πιπί πάνω του: Τι μπορεί να συμβαίνει;
Δυο είναι τα βασικά ερωτήματα. Το πρώτο, έχει καταφέρει να μείνει το παιδί στεγνό για μεγάλο χρονικό διάστημα; Και το βράδυ τι κάνει; Μένει στεγνό; Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχουμε μια ανωριμότητα του νευρικού συτήματος αργεί δηλαδή η ανάπτυξη του. Το δεύτερο ερώτημα είναι αν κάποιος ...
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ