Δείτε πως έχουν παραμορφωθεί οι διάσημοι από τις πλαστικές

15 Αυγούστου 2013

O λόγος για τον οποίο μια γυναίκα (ή και ένας άντρας) καταφεύγει στην πλαστική είναι συνήθως για να βελτιώσει χαρακτηριστικά του προσώπου ή του σώματός της ώστε να γίνει ομορφότερη. Και πράγματι τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι εντυπωσιακά: ρυτίδες εξαφανίζονται, περιφέρειες «μαζεύονται», στήθη μεγαλώνουν, χείλη φουσκώνουν και οι μυτούλες γίνονται «γαλλικές».

Επειδή, όμως, λάθη γίνονται και δεν είναι όλοι οι πλαστικοί «Θεοί», πολλές είναι και οι περιπτώσεις που αντί για ενα όμορφο, η πελάτισσα παραλαμβάνει ένα… παραμορφωμένο πρόσωπο! Και αν θεωρήσουμε ότι αυτή είναι η περίπτωση στην οποία δεν θέλει να πέσει καμία γυναίκα, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες οι κυρίες που καταστρέφουν την εικόνα τους με δική οι ίδιες, επειδή το έχουν παρακάνει με τις πλαστικές!

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και πολλές διάσημες, στον κόσμο των οποίων η πλαστική ούτως ή άλλως είναι κάτι σύνηθες και δεδομένο. Η ματαιοδοξία όμως, και τα χρόνια που περνούν, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του star system, οδήγησαν ορισμένες διάσημες στην υπερβολή και στην απώλεια της φυσικής του ομορφιάς (που κάποιες, ναι, την είχαν).

Από τον εθισμένο στις πλαστικές «βασιλιά της pop» Michael Jackson, τη Melanie Griffith και τη Meg Ryan, που διακρίθηκαν για την ομορφιά τους κάποτε στον «άλλο» Mickey Rourke και τις νεότερες Hillary Duff και Lindsay Lohan με τα κάπως περίεργα φουσκωμένα χείλη,  ποιες είναι οι stars που σχεδόν έγιναν αγνώριστοι από τις πλαστικές;

 

Meg Ryan

Melanie Griffith

Donatella Versace

Mickey Rourke

Teri Hatcher

Michael Jackson

Priscilla Presley

Paula Abdul

Fergie

La Toya Jackson

Marg Helgenberger

Liza Minnelli

Kris Jenner

Ashley Judd

Lindsay Lohan

Renée Zellweger

Hunter Tylo

Lil” Kim

Hilary Duff

Πηγή:www.tsantiri.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ