Χουμπ, αυτός ο παικταράς δεν είναι για τον πάγκο!

23 Αυγούστου 2013

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Στέφενς έδειξε ότι δεν έχει και τόσο πολύ στα πλάνα του τον Κάτσε. Από τον οποίο θέλει περισσότερα πράγματα και να αποκτήσει ποικιλία στο παιχνίδι του.

Ο Κάτσε την περασμένη σεζόν έκανε πολλή δουλειά στα χαφ. Έτρεχε συνέχεια και ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τον ΠΑΟΚ. Ποιος το περίμενε ότι στην ηλικία του κι ενώ δεν υπολογιζόταν αρχικά, θα έκανε τέτοια πράγματα;

Το πόση εμπιστοσύνη έχει στα πόδια του φάνηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκε κόντρα στη Σάλκε. Ενώ ουσιαστικά δεν έχει παίξει από την αρχή της προετοιμασίας αρκετές φορές με την υπόλοιπη βασική ομάδα και θεωρείται αναπληρωματικός αυτή τη στιγμή, ο Κάτσε ήταν σε τρομερή ετοιμότητα.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ένας παίκτης με την εμπειρία του Λόρενς τα βρήκε δύσκολα από την αρχή, ο Κάτσε με το που μπήκε έδωσε αμέσως βοήθειες με τρέξιμο και μάχες. Και βοήθησε πολύ στη βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε και με την περσινή του απόδοση, αλλά και με την εμφάνισή του κόντρα στη Σάλκε έδειξε ότι δεν είναι παγκίτης και ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού με αξιώσεις. Ειδικά αν αποκτήσει περισσότερο πλουραλισμό στο παιχνίδι του, όπως θέλει ο Στέφενς.

πηγη sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...