Μία γυναίκα αποφασίζει για τη μεταγραφάρα!

24 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΟΚ... φουλάρει τις τελευταίες ώρες για τη μεγάλη μεταγραφή του Πάμπλο Πιάτι από την Βαλένθια. Οι Θεσσαλονικείς συζητάνε εδώ και περίπου μία εβδομάδα με τους Ισπανούς, ωστόσο για να γίνει το «μπαμ» θα πρέπει να.... ψηθεί και ο παίκτης.

Ο Πιάτη, μέχρι τώρα τουλάχιστον, θέλει να καθυστερήσει τη μεταγραφή, καθώς περιμένει πως θα μπορέσει να βρει μία καλή πρόταση από ομάδα της Πριμέρα.

Γιατί όμως θέλει να μείνει τόσο πολύ στην Ισπανία;

Ο λόγος, όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», έχει να κάνει με μία γυναίκα και πιο συγκεκριμένα την σύντροφό του, η οποία σπουδάζει εκεί. Ο Πιάτι δεν θέλει με τίποτα να φύγει από κοντά της και για να τα καταφέρει να μείνει στην Πριμέρα, είναι πρόθυμος να ρίξει ακόμα και το κασέ του.

Έτσι λοιπόν, το πρόβλημα για τη... μεταγραφάρα του ΠΑΟΚ δεν είναι η Βαλένθια, αλλά η αγαπημένη του παίκτη. Η σύντροφος του Πιάτι είναι το "κλειδί" στο να ολοκληρωθεί αυτή η σούπερ κίνηση του Ιβάν Σαββίδη.

Κάτι αντίστοιχο άλλωστε είδαμε φέτος και στον Ολυμπιακό, όταν η κυρία Βερδού χάλασε την σίγουρα μεταγραφή του άντρα της στους Πειραιώτες...

 

πηγη sportdog.gr

 
 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....