Άκης -Βίκυ: χαμογελαστοί προσήλθαν σήμερα. Σταμάτη: o ΄Ακης ήθελε το γάμο στο Παρίσι

26 Αυγούστου 2013

Το ζευγάρι έφτασε στο δικαστήριο χαμογελαστό, για πρώτη φορά, ενώ η Βίκυ Σταμάτη έδειχνε σε πολύ καλή φόρμα μετά τα πρόσφατα προβλήματα της υγείας της. Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος, το οποίο κατά το κατηγορητήριο προέρχεται από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, έκανε λόγο για «σκευωρία του ΠΑΣΟΚ» και καταλόγισε προσωπική ευθύνη για την ενοχοποίησή του στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Με εντολή του κατασκευάστηκε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο, το οποίο, μεταλλαγμένο στη συνέχεια, ήρθε από τους εισαγγελείς στο χώρο της δικαιοσύνης», δήλωσε ο πρώην υπουργός, ενώ ανέφερε ανέφερε ότι η περίπτωση του είναι μοναδική, καθώς, όπως είπε, κανένα άλλο πολιτικό στέλεχος από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα, δεν δέχτηκε τέτοια συντονισμένη σε βάρος του επίθεση.

Χαρακτηριστική ήταν εξάλλου η δήλωσή του για εξοπλιστικό πρόγραμμα των υποβρυχίων. «Από τη στιγμή που δεν υλοποιείται το πρόγραμμα των υποβρυχίων, η Τουρκία σε πέντε χρόνια θα μας έχει καταπιεί», υποστήριξε ο πρώην υπουργός Άμυνας. 

 

O γάμος στο Παρίσι

Με την απολογία του Ακη Τσοχατζόπουλου, σήμερα Δευτέρα, μπαίνει στην τελική ευθεία η δίκη για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού. Η Βίκυ Σταμάτη ισχυρίζεται τώρα ότι ο Ακης ήθελε τον γάμο τους στο Παρίσι και εξηγεί το γιατί.

Εννέα χρόνια μετά τον πολύκροτο γάμο του πρώην υπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει, σύμφωνα με την Real News, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εκείνος που επέλεξε το Παρίσι, ενώ εκείνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου τους δεν είχε πρόβλημα να κάνει το γάμο της ακόμη και σε.... χωριό!

Λίγο πριν το γάμο οι σχέσεις του ζευγαριού με την πρώην σύζυγο του υπουργού ήταν εχθρικές και όπως υποστηρίζει η Βίκυ Σταμάτη για αυτό και ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέμενε να παντρευτούν εκτός Ελλάδας για να αποφύγουν τυχόν φασαρίες ...

H σύζυγος του πρώην υπουργού υποστηρίζει πως οι καλεσμένοι της ήταν μόνο 33 άτομα και πως ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πολύ απλός.

Όσο για την δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου, η κ.Σταμάτη το δικαιολόγησε λέγοντας πως επιλέχτηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν δίπλα στην εκκλησία που παντρεύτηκαν.

«Επειδή κατηγορήθηκα λόγω του ότι κάναμε τον γάμο στο εξωτερικό, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτό κρίθηκε απαραίτητο για λόγους προσωπικής μας προστασίας. Εννοώ ότι η απόφαση του συζύγου μου να προβεί σε δεύτερο γάμο προκάλεσε προσωπικές αντιθέσεις και έχθρες από ορισμένα πρόσωπα. Και ήταν γνωστό ότι τα πρόσωπα αυτά θα αντιδρούσαν με απρόβλεπτες ενέργειες, γεύση των οποίων είχαμε πάρει νωρίτερα.

Επομένως, προς προσωπική μας προστασία ο σύζυγός μου έκρινε ότι ο γάμος έπρεπε να γίνει εκτός Ελλάδας, κεκλεισμένων των θυρών», αναφέρει η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με την Realnews, η οποία φέρνει στο φως φωτογραφίες από τον πολύκροτο γάμο.

Η Βίκυ Σταμάτη, πιθανόν δια του δικηγόρου της, υποστηρίζει στην ίδια εφημερίδα ότι οι καλεσμένοι στο γάμο της ήταν 33 και ακόμη λιγότεροι ήταν καλεσμένοι στη δεξίωση στο πανάκριβο ξενοδοχείο George V που ανήκει στην αλυσίδα Four Seasons.

Πηγή:  iefimerida.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ