Δικαστής σε Άκη : Άσε τα ψέματα και πες για τις offshore

27 Αυγούστου 2013

Νέο «σόου» εκτυλίχθηκε στη δίκη του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου, καθώς κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Πρόεδρος του δικαστηρίου εμφανώς εκνευρισμένος του είπε να «αφήσει το μυθιστόρημα του  ΠΑΣΟΚ » και να μιλήσει για τις off shore εταιρείες, με τον πρώην υπουργό να χαρακτηρίζει «αέρα κοπανιστό» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Ο Χρήστος Κατσιάνης, ο πρόεδρος του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της απολογία του πρώην υπουργού του είπε σε ανεβασμένους τόνους: « Αφήστε το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ, την βραδιά των Ιμίων και τις κυβερνήσεις της δεκαετίας του '90 και ελάτε στο δια ταύτα: τις τις off shore και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος απτόητος, υποστήριξε οι ποτέ δεν πήρε ανταλλάγματα για τις συμβάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς η διαδικασία μέσα από τα όργανα και το ΚΥΣΕΑ είναι αδιάβλητη και χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του «αέρα κοπανιστό».

Ωστόσο, ο ξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας εκνεύρισε τον κ. Τσοχατζόπουλο, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα του έλεγε «πες την αλήθεια».Πηγή: www.iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ