Η Ελληνίδα Μiss Πορτογαλία άναψε φωτιές στη Μύκονο!

28 Αυγούστου 2013

Μπορεί να στέφθηκε Miss Πορτογαλία με δόξα και τιμή, αλλά είναι βέρα Ελληνίδα και συγκεκριμένα Μυκονιάτισσα. Η εστεμμένη για το 2013 Catarina Sikiniotis πάτησε τα πάτρια εδάφη και ανέβασε θερμοκρασίες.

Το σέξι μοντέλο, που πριν από λίγο καιρό έκανε το ελληνικότατο επώνυμό της (λόγω ελληνικής καταγωγής πατέρα της) να ακουστεί δυνατά στο εξωτερικό, καθώς απέσπασε τη διεθνή διάκριση ομορφιάς, έχει κάθε λόγο να κάνει ξέγνοιαστη τις βουτιές της στο κοσμοπολίτικο Νησί των Ανέμων.

Η Catarina (με αυτό το όνομα κάνει καριέρα στις πασαρέλες) επέλεξε για την παραλία να φορέσει μπικίνι που αναδεικνύει το σούπερ καλογυμνασμένο σώμα της κάνοντας τα φλας να αστράψουν. Το ίδιο έγινε και στις νυχτερινές εξορμήσεις της στα Ματογιάννια με μία φίλη της.

Η πανέμορφη Μυκονιάτισσα με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά είναι φοιτήτρια της Νομικής. Ο μπαμπάς της έλκει την καταγωγή του από το Νησί των Ανέμων, ενώ η μητέρα της είναι Πορτογαλίδα. Η Καταρίνα κέρδισε τον νούμερο ένα τίτλο στο διαγωνισμό ομορφιάς στις 3 Αυγούστου ενώ πρόκειται να εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2014.

 Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ