Αποτελεσματική αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και του αιμαγγειώματος
Με τον όρο ευρυαγγείες εννοούμε τα μικρά επιφανειακά αγγεία που καταλήγουν στο δέρμα και είναι ορατά, δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος με συχνότερη εμφάνιση στο πρόσωπο, στους μηρούς, στις γάμπες και στους αστραγάλους. ...
Βραζιλιάνικα οπίσθια: το απόλυτο trend της εποχής!
Τα στητά καμπυλωτά οπίσθια είναι η νέα μεγάλη τάση στις αισθητικές επεμβάσεις. Μεγάλο και όμορφο στήθος ναι, αλλά πάντα μαζί με αξιοθαύμαστα «βραζιλιάνικα» οπίσθια.
PRP-Therapy Αναγέννηση Δέρματος: Η νέα μόδα στο Χόλυγουντ
Η νέα φιλοσοφία στη Μεσοθεραπεία λέγεται PRP-Therapy Αναγέννηση Δέρματος. Με υλικό τα συστατικά του αίματος μας, τα αιμοπετάλια, που είναι γεμάτα με αυξητικούς παράγοντες τα κύτταρα του δέρματος μας ενεργοποιούνται και αναζωογονούνται, παράγεται κολλαγόνο και ταυτόχρονα γίνεται πολύ καλή ...
Δώστε αρμονία στο πρόσωπο σας με την γενειοπλαστική!
Το πρόσωπό αποτελεί ένα βασικό επικοινωνιακό μας μέσο. Επιθυμούμε πάντα να φαίνεται όμορφο και λαμπερό. Η πλαστική χειρουργική πετυχαίνει την βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου αποδίδοντας αρμονία, με διάφορα είδη επεμβάσεων.
Νυφικό makeover: 5 γρήγορες αισθητικές παρεμβάσεις πριν το γάμο
Η ημέρα του γάμου είναι ξεχωριστή και αποτελεί μία πανέμορφη ανάμνηση για μια ολόκληρη ζωή, ειδικά για τη νύφη, που εκ των πραγμάτων, αποτελεί το επίκεντρο της βραδιάς.
Δες πώς θα είναι η μύτη σου αν κάνεις πλαστική!
Επειδή δεν είμαστε όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε άμεσα μια μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό μας, ακόμα κι αν αυτή είναι προς το καλύτερο, υπάρχει λύση για να συνηθίσετε τον νέο σας εαυτό και να πείτε πιο εύκολα το «ΝΑΙ».
Lipograft: Αυτομεταμόσχεση λίπους με θεαματικά αποτελέσματα!
Η Πλαστική Χειρουργική είναι μία εφευρετική και εξελισσόμενη ειδικότητα που χρησιμοποιεί όλη την παλαιά γνώση και εμπειρία σε συνδυασμό με κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη προκειμένου να επιτυγχάνει όλο και υψηλότερα αποτελέσματα στην αναζήτηση του ιδεατού και του αρμονικού.
Πως θα εξαφανίστε τις ρυτίδες στο μέτωπο
Μία από τις πρώτες επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής υπήρξε η λεγόμενη ρυτιδοπλαστική ή λίφτινγκ προσώπου.
Peeling: Χημικό ή μηχανικό να προτιμήσω;
Τα πήλινγκ έιναι θεραπείες για την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και μπορεί να είναι είτε χημικά είτε μηχανικά. Η επιδερμίδα του προσώπου έχει την ιδιότητα της γρήγορης επούλωσης και ανάπλασης. Η απομάκρυνση των επιφανειακών κυττάρων της έχει ως αποτέλεσμα φρέσκα κύτταρα να ...
Επόμενη Σελίδα
CONNECT & FOLLOW
boro-facebook
boro-twitter
boro-youtube
boro-e-mail