Αισθητική προσώπου χωρίς χειρουργείο: Διαθέσιμες επιλογές
ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ BOTOX; Τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν οι διαδικασίες που προσφέρουν βελτίωση στην εμφάνιση κυρίως του προσώπου, οι οποίες δεν είναι χειρουργικές. Αυτό παρατηρήθηκε από την εμφάνιση του botox στον τομέα της αισθητικής του προσώπου και μετά.
Ανάπλαση μαστού: Πώς γίνεται μετά την μαστεκτομή;
Ο καρκίνος του μαστού εξακολουθεί να είναι μία σημαντική αιτία νοσηρότητας του γυναικείου πληθυσμού. Σε ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών η μαστεκτομή είναι μέρος της θεραπείας της νόσου, με τις γνωστές σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις της.
BOTOX: Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Μία συχνή απορία που εκφράζουν τα άτομα εκείνα που προσέρχονται στον πλαστικό χειρουργό για μη επεμβατικές διαδικασίες, είναι για την πιθανότητα συνδυασμού των διαδικασιών αυτών.
Πώς μπορείς να μεγαλώσεις το στήθος σου χωρίς νυστέρι
Η αυξητική στήθους είναι από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις και θα ήταν πιθανώς η πιο δημοφιλής με διαφορά εάν δεν περιελάμβανε το νυστέρι του πλαστικού.
Αυξητική επέμβαση στήθους: Πόσο επικίνδυνη είναι;
Πριν 6 χρόνια περιπού έκανε η κόρη μου αισθητική εγχείρηση αύξησης στήθους στην Στοκχολμη Σουηδιας
Νέος συναγερμός στην Ευρώπη για εμφυτεύματα με σιλικόνη
Στην προσωρινή απαγόρευση για προληπτικούς λόγους της πώλησης των εμφυτευμάτων σιλικόνης που παράγει μία εταιρεία με έδρα τη Βραζιλία προχώρησαν οι βρετανικές Αρχές, έπειτα από υπόνοιες ότι μπορεί να είναι μολυσμένα.
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Καινούργια τεχνική για ένα λαμπερό πρόσωπο
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μία σχετικά καινούρια τεχνική της πλαστικής χειρουργικής, η οποία έχει ως σκοπό τη βελτίωση της υφής του προσώπου. Δηλαδή, με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, το δέρμα του προσώπου γίνεται πιο λαμπερό και βελτιώνεται η ελαστικότητά του, εγχύοντας αυτόλογο υλικό.
Τι ισχύει και τι όχι για τις αισθητικές επεμβάσεις
Σκέφτεστε να κάνετε κάποια βελτίωση στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά φοβάστε; Η αλήθεια είναι γράφονται τόσα πολλά για τις αισθητικές επεμβάσεις που είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τι ισχύει και τι όχι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι, μόνος ένας ειδικός στην πλαστική χειρουργική μπορεί να σας ...
Αραίωση τριχοφυΐας κεφαλής στις γυναίκες
Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης της τριχοφυΐας των μαλλιών της κεφαλής. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί αυτό να συμβεί, όπως οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η αναιμία, η γενετική προδιάθεση, το stress, η κακή φροντίδα, η κακή διατροφή.
Επόμενη Σελίδα
CONNECT & FOLLOW