Ωτοπλαστική: Διορθώνουμε τις ατέλειες στα αυτιά
Ωτοπλαστική είναι η επέμβαση με την οποία διορθώνουμε αισθητικές ατέλειες που αφορούν στα αυτιά. Η συχνότερη είναι «τα πεταχτά αυτιά» αλλά μπορεί να υπάρχουν δυσμορφίες που εντοπίζονται στην έλικα, την ανθέλικα, το λοβίο ή άλλο μέρος του αυτιού. Αποτελεί επίσης την μόνη αμιγώς αισθητική ...
Λιποαναρρόφηση λαιμού: Όσα χρειάζεται να ξέρεις
Ο λαιμός για τις γυναίκες είναι μία περιοχή που συχνά μαρτυράει την ηλικία τους κι ως εκ τούτου τους ενδιαφέρει πολύ η εμφάνισή του. Ορισμένες γυναίκες εμφανίζουν μεγάλη συσσώρευση λίπους στην περιοχή του λαιμού το οποίο χαλάει τη συνολική αισθητική του προσώπου τους αφού εξαφανίζει τις ...
Xmas beauty makeover: Οι μη επεμβατικές μέθοδοι
Οι γιορτές πλησιάζουν και η διάθεσή μας γίνεται αλλάζει και γίνεται κι εκείνη πιο γιορτινή! Θέλουμε να είμαστε όμορφες και όμορφοι, για να χαρούμε τις γιορτές ανανεωμένοι και χαρούμενοι.
Αισθητική προσώπου χωρίς χειρουργείο: Διαθέσιμες επιλογές
ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ BOTOX; Τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν οι διαδικασίες που προσφέρουν βελτίωση στην εμφάνιση κυρίως του προσώπου, οι οποίες δεν είναι χειρουργικές. Αυτό παρατηρήθηκε από την εμφάνιση του botox στον τομέα της αισθητικής του προσώπου και μετά.
Ανάπλαση μαστού: Πώς γίνεται μετά την μαστεκτομή;
Ο καρκίνος του μαστού εξακολουθεί να είναι μία σημαντική αιτία νοσηρότητας του γυναικείου πληθυσμού. Σε ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών η μαστεκτομή είναι μέρος της θεραπείας της νόσου, με τις γνωστές σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις της.
BOTOX: Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Μία συχνή απορία που εκφράζουν τα άτομα εκείνα που προσέρχονται στον πλαστικό χειρουργό για μη επεμβατικές διαδικασίες, είναι για την πιθανότητα συνδυασμού των διαδικασιών αυτών.
Πώς μπορείς να μεγαλώσεις το στήθος σου χωρίς νυστέρι
Η αυξητική στήθους είναι από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις και θα ήταν πιθανώς η πιο δημοφιλής με διαφορά εάν δεν περιελάμβανε το νυστέρι του πλαστικού.
Αυξητική επέμβαση στήθους: Πόσο επικίνδυνη είναι;
Πριν 6 χρόνια περιπού έκανε η κόρη μου αισθητική εγχείρηση αύξησης στήθους στην Στοκχολμη Σουηδιας
Επόμενη Σελίδα
CONNECT & FOLLOW