Νέος συναγερμός στην Ευρώπη για εμφυτεύματα με σιλικόνη
Στην προσωρινή απαγόρευση για προληπτικούς λόγους της πώλησης των εμφυτευμάτων σιλικόνης που παράγει μία εταιρεία με έδρα τη Βραζιλία προχώρησαν οι βρετανικές Αρχές, έπειτα από υπόνοιες ότι μπορεί να είναι μολυσμένα.
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Καινούργια τεχνική για ένα λαμπερό πρόσωπο
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μία σχετικά καινούρια τεχνική της πλαστικής χειρουργικής, η οποία έχει ως σκοπό τη βελτίωση της υφής του προσώπου. Δηλαδή, με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, το δέρμα του προσώπου γίνεται πιο λαμπερό και βελτιώνεται η ελαστικότητά του, εγχύοντας αυτόλογο υλικό.
Τι ισχύει και τι όχι για τις αισθητικές επεμβάσεις
Σκέφτεστε να κάνετε κάποια βελτίωση στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά φοβάστε; Η αλήθεια είναι γράφονται τόσα πολλά για τις αισθητικές επεμβάσεις που είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τι ισχύει και τι όχι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι, μόνος ένας ειδικός στην πλαστική χειρουργική μπορεί να σας ...
Αραίωση τριχοφυΐας κεφαλής στις γυναίκες
Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης της τριχοφυΐας των μαλλιών της κεφαλής. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί αυτό να συμβεί, όπως οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η αναιμία, η γενετική προδιάθεση, το stress, η κακή φροντίδα, η κακή διατροφή.
Γυναικομαστία: Συμπτώματα, αίτια και επέμβαση
Σε έναν άνδρα η καλοήθης διόγκωση του μαστού που μοιάζει με γυναικείο χαρακτηρίζεται σαν γυναικομαστία. Η μεγέθυνση αυτή μπορεί να αφορά το μαζικό αδένα, το υποδόριο λίπος και το δέρμα. Είναι κάτι αντιαισθητικό για τους άνδρες διότι δεν έχουν την δυνατότητα να κρύψουν το στήθος τους και ...
Κοιλιοπλαστική επέμβαση μετά την καισαρική - Μπορώ να το κάνω;
Θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορώ να κάνω κοιλιοπλαστική επέμβαση αμέσως μετά την καισαρική επέμβαση ενώ θα είμαι ακόμα στο χειρουργείο ταυτόχρονα;
Τρόποι βελτίωσης ουλών από την ακμή
Τα σημάδια από ακμή αφορούν κυρίως στο πρόσωπο, αλλά μπορεί να αφορούν και στο σώμα. Συνήθως, είναι αποτέλεσμα της ακμής, που έχουν πολλά άτομα, κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άνδρες, στην εφηβική και νεανική ηλικία.
Αυξητική στήθους με την τεχνική subfascial
Ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν την διόρθωση του στήθους τους που αποτελεί διαχρονικό σύμβολο μητρότητας και ερωτισμού στην κοινωνία μας.
Botox κατά της υπερβολικής έκκρισης ιδρώτα
Ένας στους είκοσι ανθρώπους παγκοσμίως ταλαιπωρείται από υπερβολική έκκριση ιδρώτα στις μασχάλες, στις παλάμες, στα πέλματα, στο μέτωπο προκαλώντας κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα.
Mommy Makeover: Αποκτήστε το σώμα που είχατε πριν την εγκυμοσύνη
Εντυπωσιακά αποτελέσματα για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν το σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη, προτείνοντας μια σειρά αποτελεσματικών επεμβατικών και μη επεμβατικών θεραπειών για το γυναικείο σώμα μετά τη γέννα.
Επόμενη Σελίδα
CONNECT & FOLLOW