Η γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία

20 Μαΐου 2013


Αναγνώστριά μας ζητά τη συμβουλή των ειδικών μας :

Καλησπέρα.
Θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποιον ψυχοθεραπευτή που να χρησιμοποιεί την γνωσιακή – συμπεριφορική μέθοδο? Μένω στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Τανια

Αγαπητή αναγνώστρια,

Μιλήσαμε με τους ειδικούς μας επιστήμονες. Μας πρότειναν τον ψυχοθεραπευτή Κύριο Σίμο Αλέξανδεο που ειδικεύεται στη γνωσιακή συμπεριφορική μέθοδο. Αναζητήσαμε το τηλέφωνο του γραφείου του. Είναι 2310838750-55. 

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΝΑΣΟ***** ****
19:03 Τρίτη 29/10/2013
ΓΕΙΑ ΣΑΣΕΙΜΑΙ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΆΣΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗΓΕΝΙΚΕΥΜΈΝΗ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΉ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΟΥΤΟ 2011 ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΓΟ ΖΉΤΗΣΑ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩΗΤΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΈΡΑΣΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΙΑΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΣΥΝΈΔΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑΣΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΉΘΕΙΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΙΑΚΉ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥΕΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩΛΟΓΟ ΚΌΣΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΊΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ