Οι δωρεάν προτάσεις εξόδου της εβδομάδας!

1. Τρίτη και Τετάρτη 2/7 και 3/7, 6 μ.μ., 7:30 μ.μ., 9 μ.μ. λαμβάνει χώρα το Love in Athens Film Festival. Τι περιλαμβάνει; 

Προβολή 11 ταινιών μικρού μήκους που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα της διοργάνωσης, συνολικής διάρκειας 90 λεπτών: «Αρρυθμία» του Δημήτρη Συλβέστρο, «Διαίρεση» του Χρήστου Μασσαλά, «Night Drives» των Ρωμανού Αργυρόπουλου-Ιωάννου και Κωνσταντίνου Σταγκίκα, «Ο Επισκέπτης» του Δημήτρη Διακουμόπουλου, «Τρένα» του Αλέξανδρου Σκούρα, «Στ’ Αλήθεια» του Κωνσταντίνου Φραγκούλη, «Ήρθες Όταν Εγώ Δεν Σε Περίμενα» του Κωνσταντίνου Καραμαγγιώλη, «Stamped» των Αθανασίας Μιχοπούλου και Χρήστου Καράμπελα και «Ξυπνήσαμε» του Γιάννη Μπερερή, «Έρωτας στο Πάρκο» του Βαγγέλη Λαΐνα και «Alphabet» του Θεοδώρου Ποπέσκου.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103418550

Πέμπτη 4 Ιουλίου

2. ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ-Παρουσίαση Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού ΕΛΣ

Ώρα έναρξης: 20.00

H καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της ΕΛΣ στο θέατρο Ολύμπια.
Οι σπουδαστές της Σχολής θα παρουσιάσουν δικές τους δημιουργίες, αλλά και αποσπάσματα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου που διδάσκονται από τους καθηγητές της σχολής υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή της Σχολής, κ. Γιάννη Ντοντσάκη. Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε τους χορευτές του αύριο και να έρθουμε σε επαφή με τη νεανική δημιουργία.

 

3. Δωρεάν Θερινό Σινεμά –“Η Ζωή μιας Άλλης”

Τριήμερο 5-7 Ιουλίου

Σινέ Παραλία (Θερινός) > Καλλιθέα – Μοσχάτο

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013, ώρες: 21:00

Σάββατο 06 Ιουλίου 2013, ώρες: 21:00

Κυριακή 07 Ιουλίου 2013, ώρες: 21:00

 

Σχετικά άρθρα